ויזה לפפואה ניו גינאה (ויזה ומעברי גבול בפפואה ניו גינאה)

לא דרושה ויזה מראש בהגעה למדינה, ניתן להוציא Visa On Arrivel לעד 60 יום בשדה, צריך להראות כרטיס טיסה (הזמנה מודפסת או אימייל בטלפון) יציאה מהמדינה. אני הראתי כרטיס טיסה של יציאה אחרי 4 חודשים, אבל אמרתי לפקידה שאני מתכוון גם לצאת מהמדינה לפיג'י ולאיי סולומון אז קיבלתי ויזה בלי בעיה.

לא פשוט להאריך ויזת תייר ל-60 יום, אפילו לא ל-90 יום. במחלקת ההגירה בלאי הפנו אותי למורסבי.

פתרון יותר פשוט הוא לצאת מהמדינה ואז לחזור אליה ולקבל ויזה חדשה. לבעלי דרכון זר עדיף לצאת במעבר גבול האינדונזי שבצפון המדינה מבחינת עלויות.

אם יש דרכון זר או ויזה לאוסטרליה מומלץ לטוס לאוסטרליה לכמה ימים. הטיסות הבינ"ל הכי זולות מפפואה הן לאוסטרליה, מה גם שניתן לטוס לאוסטרליה ממאונט האגן.

אם אין ברשותם דרכון זר, כמוני, הטיסה הכי זולה שתמצאו היא כנראה לאיי סולומון, וגם היא יכולה להגיע ל-450 דולר.

אפשר להתנחם בזה שהארכת ויזה במדינה כמו פפואה היא גם לא זולה בעצמה.

לכל המידע על פפואה ניו גינאה

הטיפ הזה עזר לך? תודה 1

מפה

ויזה ומעברי גבול בפפואה ניו גינאה

פפואה ניו גינאה|מידע חיוני לתייר - ויזה ומעברי גבול
הדפס|
קרא מאוחר יותר
| שמור לעצמי| שלח |סרוק לנייד

תגובות

רוצה להגיב לזה? יש להתחבר לאתר:

 

תגובות פייסבוק

סגור
0

בחרת להירשם לעידכונים על:

    כדי שנשלח לך את התכנים הנכונים בזמן המתאים לנסיעה שלך, כדאי לציין:
    או תאריך אחר בו נפסיק לשלוח עידכונים.

    אולי תרצה להירשם ליעדים נוספים בהם התעניינת לאחרונה:

    כדי להשלים את התהליך אנא:

    או התחבר\הירשם לאתר
    ×