28 - המתכונים של לוקריציה רומניה

תמונה ראשית עבור: 28 - המתכונים של לוקריציה רומניה - תמונת קאבר

כרוב ממולא פטריות

אופן ההכנה:

טובלים עלי כרוב כבוש במים רותחים כדי להוריד את חמיצותם.

מכינים את עלי הכרוב: מורידים את השדרה ויצרים מכל עלה שני חלקים.

במחבת גדול - 3 גזרים מגורדים

3 בצלים קצוצים מטוגנים עם כמות גדולה יחסית של שמן(הרומנים אוהבים להשתמש בהרבה שמן)

כשהירקות התרככו מוסיפים אורז ופטריות מטוגנות, מלח, פלפל שחור, שמיר פטרזיליה

צ'ימברו וכף רסק עגבניות.

בתחתית הסיר מסדרים את העלים שנשארו ומעל את עלי הכרוב הממולאים.

רוטב יוצרים ממים, רסק עגבניות, מעט שמן מלח ופלפל

שופכים בעדינות על עלי הכרוב

סוגרים ומבשלים על אש קטנה

מפעם לפעם מנערים את הסיר

בתיאבון.

קינוח פאפנש



אופן ההכנה של הפאפאנש

250 גרם גבינה רכה

150 גרם קמח לבן

2 ביצים

כף סוכר

כפית אבקת אפיה

11 שקית אבקת וניל

קורט מלח

מערבבים הכל, יוצרים גליל, חותכים, טובלים פרוסות בקמח ויוצרים עם האצבע חור.

מטגנים בשמן חם ומגישים עם שמנת ומרקחת מפרי (duleceate)

(טעים יותר מהסופגניות בחנוכה את הקלוניות לא סופרים)

בתאבון

כופתאות גבינה מבושלים

300 גרם גבינת קוטג'

2 ביצים

3 כפות סולת

1 כף קמח

מלח,

שקית וניל

מערבבים את החומרים ויוצרים כדורים.

שמים בתוך מים רותחים עם מעט מלח.

מגישים עם חמאה מומסת, שמנת וריבת דובדבנים שחורים מרים

(אפשר גם כל ריבה אחרת)

בתיאבון

שבוע טוב

אהבת? הנה ההזדמנות שלך לפרגן

רוצה לעקוב אחר הבלוג של manora?

הפוסט הבא ›
29- בדרך למוזיאון פופה, שוק יד שנייה רומניה
29- בדרך למוזיאון פופה, שוק יד שנייה רומניה
מתוך הבלוג של manora
23-10-2017
קרא מאוחר יותר
‹ הפוסט הקודם
27 - סדנאת אוכל ומתכונים ב Casas Lucretia  Vama רומניה
27 - סדנאת אוכל ומתכונים ב Casas Lucretia" Vama" רומניה
מתוך הבלוג של manora
21-10-2017
קרא מאוחר יותר
לכל הפוסטים של manora »

תגובות

רוצה להגיב לזה? יש להתחבר לאתר:

 

ביצי החופש נהדרות

השמים אינם הגבול למי שרוצה לטייל גם עם מגבלה. העולם יפה,אל תוותרו!
היכנסו לבלוג שלי באתר למטייל
השב  · 

תגובות פייסבוק

סגור
×