קרוז של אוכל ויין טוב, אלה סוגים של קרוזים שיש לעורר את הטעם המעודן שלך.

בקרוז קולינרי מקבלים מגוון של מאכלים בינלאומיים ויינות. המסעות האלה מאפשרים לאורחים לטבול בהיבט התרבותי והחברתי של הקולינריה. בקרוזים אלו לומדים כללי התנהגות מקומיים, עם הערכה למסורות יין ומזון. בקרוזים אלו מתקיימים קורסי בישול, מפגשי טעימה, שיחות, וגם מקבלים טיפים ומתכונים ליצירת טעמים אותנטיים וזאת על-מנת להבטיח לאורחים לקבל חוויה הכי קרובה עם תרבויות שונות.

השפים של אותם קרוזים, יתנו לך עצות והוראות כדי לעזור ולחשוף את הטבח שבך.

יין הוא הליווי האידיאלי לכל המטבח, וגם במסעדות גרומה. הנוסעים בקרוז מקבלים את הידע הדרוש כדי לקבל את הארוחה המושלמת. בקרוז גם לומדים לזהות את היין האידיאלי המתאים למנה מסוימת. מומחה יינות ידריך וידון עם הנוסעים על זני ענבים השונים.