מסלול עד שבוע בהולנד ”טיול להולנד בקיץ עם ילדים“

היום הראשון- נחיתה בשדה התעופה של אמסטרדם. לקיחת המזוודות והרכב. יציאה לכיוון אלקמר. בקרנו בשוק הגבינות, הסתובבנו בעיר, קנינו פירות ואכלנו צהריים. משם המשכנו לזנסכנס (המוזיאון הפתוח) לא רחוק מאלקמר. במוזיאון הסתובבנו והראנו לבנות את תהליך התפתחות הכפכפים, צפינו באדם המגלף את העץ ויוצר ממנו כפכפים, קנינו מזכרות והמשך לבית הגבינה. צפינו בתהליך חביצת הגבינה והכנתה. הבנות קבלו כובעי ניילון והתנסו היה ממש נחמד. משם המשכנו לטייל במקום, נכנסנו למאפייה עתיקה, בקרנו בבתים, עלינו לראש תחנת הרוח - אחד הסמלים המובהקים של הולנד... למדנו את תהליך ייצור הצבע ועוד. היה מאוד מרשים וחוויתי לנו ולבנות. מה גם שקבלנו הסברים בעברית. איזה כיף! משם נסענו לכיוון הצימר. כמובן שעשינו קניות בסופר. הגענו לצימר, טיילנו במקום, "למדנו אותו" והלכנו לישון.

היום השני - היה מוקדש לאפטלינג. יום שלם של כיף. הגענו מוקדם ויצאנו אחרונים.

היום השלישי - נסענו מרחק של שעתיים לכיוון הדלתא אקספו. המקום מקסים, לראשונה בחיינו נסענו על סכר ארוך מעל המים, טיילנו בעיירה מקסימה, במקום: צפינו בסרט המסביר את מהותה של הולנד, האסון שקרה לה עם ההצפה הגדולה והתכניות שנעשו בעקבות., ראינו סרט תלת מימד, הסתובבנו במוזיאון ימי קטן, צפינו במופע כלבי ים, נסענו ברכבת, הפלגנו, שחקנו במשחקי מים ועוד. משם נסענו לעיר דלפט המקסימה התלהבנו מעבודת האמנים, משם נסענו לכיוון העיר דן האג, הסתובבנו ברחובותיה, הצצנו על הארמון, לסיום נכנסנו למדורדם- מיני הולנד- היה מקסים! אין מה להלחץ המקום פתוח עד 23:00 בלילה ויש גם מופע אורקולי. משם נסענו חזרה לכפר נופש.

היום הרביעי: בקרנו בבלגיה בגן החיות הגדול של אנטוורפן. העיר עצמה לא יפה ! אך גן החיות מקסים, צפינו בהופעות רבות, ופגשנו בע"ח רבים ומקסימים. למשל: צפרדעים בצבעים שונים ומיוחדים אדום, כחול, צהוב... קשה להאמין שהן לא מפלסטיק. משם נסענו לטייל בעיירה צמודה לכפר הנופש, קנינו מזון ולכפר הנופש, שם טבלנו רגליים באגם והבנות רכבו קצת על אופניים.

היום החמישי - אמסטרדם. בזבזנו זמן יקר בחיפוש אחר מקום לחניה. הבנו לבסוף, שהמחירים הם זהים ולכן חנינו במרכז העיר! הכי שווה והכי נכון. טיילנו בכיכר דאם, הצטלמנו ליד האנדרטה, בקרנו בארמון, טילנו בין רחובות העיר, הגענו לכנסיה בה התחתנה מלכת הולנד, וכן הכנסיה שאת צריחיה הייתה רואה אנה פרנק מחלונה. משם נכנסנו לבית אנה פרנק. עמדנו בתור ארוך ולפתע החל לרדת גשם, בעלי המדהים רץ לקנות לנו מטריה בגודל של שמשיה שחס וחלילה לא נרטב. היה מצחיק וכיף. בית אנה פרנק היה אחד המקומות שהבנות לא ישכחו לעולם! משם המשכנו לשוק הפרחים הצף, המשכנו לשוטט בעיר וללכת לאיבוד בין הסמטאות. קצת קניות, ולסיום נכנסנו למוזיאון השעווה. על אף שאת רוב הדמויות לא הכירו הבנות- זו הייתה חוויה נפלאה ומומלצת! אנחנו הפכנו למדריכים. לסיום, לא שטנו בסירה זה היה בתכנון אך היינו עייפים, וחושך עוד לא הגיע על אף השעה. היה נחמד. חזרנו לצימר.

היום השישי - נסענו לדולפינריום. היה יום גשום וקר. למרות זאת נהנו מהמופעים, יופי של יום. לשוטט בעיירות מסביב היה מיותר כי היה קשה בגלל הגשם... עלינו לחיטהורן התרשמנו מהמקום ושם לקחנו שייט בסירה סגורה - נחמד. 

היום השביעי -נסענו לטייל בעיירה לא רחוקה מכפר הנופש, שם גילינו חנות מופלאה לציוד רכיבה- ניבי חגגה! משם נסענו לגרמניה, לעיר דיסלדורף, ערכנו מסע קניות כיפי, יום מגניב, משולב בטיול לעיר העתיקה, מסעדה. מה צריך עוד?

היום השמיני - חשבנו לעצור בדרך לשדה התעופה במבצר מיודן, וביקור בעיר , אך ויתרנו. התארגנו באיזי, טיילנו עוד קצת בכפר הנופש, החלטנו לצאת מוקדם לשדה התעופה וזה היה הדבר הכי חכם לעשות – משום שהחל לרדת גשם זלעפות והפקקים לכיוון אמסטרדם היו פשוט נוראים.

הטיול היה נהדר!

לכל המידע על הולנד
הטיפ עזר לך?

תגובות ושאלות

יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל

הוסיפו טיפ

הזמנת טיסות, מלונות, אטרקציות ועוד שירותים להולנד

אטרקציות בהולנד

מלונות ומקומות לינה בהולנד

מדריכים ונותני שירות בהולנד

נהגים בהולנד

הכתבות הכי נצפות השבוע

הפוסטים הכי נצפים השבוע

חדשות התיירות והתעופה

קצת השראה לטיול הבא

המיוחדים שלנו

הטיפים הכי נצפים השבוע

למטייל וייטנאם

לאן טסים בחגים?

חופשת כריסמס - יעדים ושווקי חג מולד מומלצים

ROAD TRIP: המדריך להשכרת רכב בחו"ל

טיולי טבע ושטח בחו"ל

כתבות ומדריכים לחופשת סקי

חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
אחרי 30 שנה: יורוסטאר בדרך לאבד את המונופול על הרכבות מלונדון לאירופה לאייטם המלא
אחרי 30 שנה: יורוסטאר בדרך לאבד את המונופול על הרכבות מלונדון לאירופה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
פחות מ-60 אירו ליום: זו העיר שנבחרה לזולה ביותר לחופשה באירופה לאייטם המלא
פחות מ-60 אירו ליום: זו העיר שנבחרה לזולה ביותר לחופשה באירופה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
יש לכם 24 שעות: מבצע על טיסות בספטמבר, כולל תקופת החגים לאייטם המלא
יש לכם 24 שעות: מבצע על טיסות בספטמבר, כולל תקופת החגים
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
לקראת החגים: דלתא איירליינס תחדש את הטיסות מנתב"ג לניו יורק לאייטם המלא
לקראת החגים: דלתא איירליינס תחדש את הטיסות מנתב"ג לניו יורק
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
לא איטליה ולא מונטנגרו: מצאנו את אחד האזורים הכי יפים לחופשה עם ילדים לאייטם המלא
לא איטליה ולא מונטנגרו: מצאנו את אחד האזורים הכי יפים לחופשה עם ילדים
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
מי עקפה את ברלין 20 הערים הטובות בעולם לחיי לילה בשנת 2026 לאייטם המלא
מי עקפה את ברלין 20 הערים הטובות בעולם לחיי לילה בשנת 2026
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
שוברים את הצלחת: חברת התעופה היוונית מציעה עד 50% הנחה על טיסות לאייטם המלא
שוברים את הצלחת: חברת התעופה היוונית מציעה עד 50% הנחה על טיסות
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
תפסיקו לגלול: זאת העיר האירופית המרהיבה שהוכתרה ליעד הטוב בעולם לחופשה בלי מסכים לאייטם המלא
תפסיקו לגלול: זאת העיר האירופית המרהיבה שהוכתרה ליעד הטוב בעולם לחופשה בלי מסכים
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 3 ימים
לא רק פוזיטנו: 5 עיירות חוף באיטליה שמגיעה להן הרבה יותר תשומת לב לאייטם המלא
לא רק פוזיטנו: 5 עיירות חוף באיטליה שמגיעה להן הרבה יותר תשומת לב
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 3 ימים
החלום ושברו: המטיילים הכריעו – אלו יעדי התיירות הכי מאכזבים בעולם לאייטם המלא
החלום ושברו: המטיילים הכריעו – אלו יעדי התיירות הכי מאכזבים בעולם
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 3 ימים
התחרות על סן פרנסיסקו מתחממת: יונייטד מחזירה את הקו הישיר מישראל לאייטם המלא
התחרות על סן פרנסיסקו מתחממת: יונייטד מחזירה את הקו הישיר מישראל
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 3 ימים
ההטבה של Wizz Air שיכולה להוזיל לכם את הטיסה הבאה לאייטם המלא
ההטבה של Wizz Air שיכולה להוזיל לכם את הטיסה הבאה
פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל
ברוכים הבאים ל-Travel Maker, הפודקאסט של למטייל על כל מה שחם בתיירות בארץ ובעולם. פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל