בירת אזרבייג'ן מציעה סצנת אוכל אותנטי על טהרת הקבב, הממולאים והסלטים, לצד מקומות חדשניים. אז כיצד תוכלו להתפנק במטבח המקומי או ללכת למטבח שף שממוקם בקומה ה-24? הנה 6 מקומות שכדאי להעביר בהם את הרעב בבאקו
האוכל האזרי, דומה מאוד לאוכל התורכי ואף מגוון יותר. על שולחן אזרבייג'ני ממוצע מונחים שלל סלטים וירקות טריים כשלצדם הרבה ירוקים טריים, פטרוזיליה, בצל ירוק, כוסברה ועוד וגם הרבה חמוצים מסוגים שונים ומיוחדים כמו דובדבנים, חצילים, פלפלונים ועוד. צלחות קטנות עם גבינות מלוחות, סלטים ולחמים הן רק המתאבנים...
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל