קנדה וארצות הברית - קרחונים, אגמים ושיעור בהיסטוריה
ממשיכים לקנדה בפורום מורחב: נוסעים ברכב שלג מיוחד על קרחון בפארק ג`ספר, משייטים באגם טורקיז יפהפה בלייק לואיז ומקבלים שיעור הסטוריה מהצ`יף ``קרייזי הורס``.
ממשיכים לקנדה בפורום מורחב: נוסעים ברכב שלג מיוחד על קרחון בפארק ג`ספר, משייטים באגם טורקיז יפהפה בלייק לואיז ומקבלים שיעור הסטוריה מהצ`יף ``קרייזי הורס``.
סיאטל היא עיר גדולה ומשגשגת, מה שבה לידי ביטוי בתחבורה הסואנת והצפופה שבה. אם מוסיפים לכך גם את רחובותיה התלולים, הרי שמקבלים עיר שההתניידות בה עלולה להיות לא פשוטה. אך אל דאגה - בעיר הזו מערכת תחבורה ציבורית מצויינת ומגוונת, שתיקח אתכם כמעט לכל יעד שתחפצו בו.
המסלול הנמצא בפאתי סיאטל, על גדת אגם וושינגטון, מוגדר באחד מספרי הטיולים כ``מסלול המים היחיד בו אין צורך להרטיב את הרגלים``. המסלול עובר על גשרי עץ בין איים קטנים, ובמסלולים הליכה בתוך האיים.
אמא שלי הגיעה לביקור, וזו הזדמנות מצוינת לחזור לשניים ממוקדי התיירות המרכזיים בסיאטל: פייק פלייס מרקט והאקוואריום בסיאטל. פייק פלייס מרקט הוא שוק צבעוני ומגוון המציע פירות, פרחים, דגים ומאכלי ים לצד חנויות של אומנות ועתיקות. באקוואריום השוכן לחוף הים ניתן