ביי ביי ניו יורק ברוכים הבאים לסיאטל

01.09.2014 – יום מספר 4

בוקר טוב כיתה א - לא ממש. ביי ביי ניו יורק ברוכים הבאים לסיאטל.

הקצנו הבוקר והתארגנו במהירות. אייזק חיכה לנו כבר בחוץ. צק אאוט מהיר ואנחנו כבר בדרך ל JFK. ענבל שמחה להיפטר מהכוך הקטן שהיינו בו. סריקה אחרונה שלא שכחנו כלום. פתאום אני רואה איזה מרצפות יש בחדר. היום זהו הלייבור דיי ושקט בחוץ. אייזק אומר שכל העשירים בווילות שלהם בהמפטונס. הניו יורקרים נהנים מסוף שבוע ארוך ואנחנו נהנים מחוסר תנועה על הכביש. מגיעים לשדה...נעצרים בצק אין - אחת המזוודות באובר וייט מטורף. מבצעים השוואת לחצים בין שאר המזוודות וצולחים. בלאו הכי משלמים בטיסות הפנימיות על כל מזוודה 25 דולרים ואצלנו כפול 4. חנית כבר אמרה לנו שאנחנו חיים בסרט ואני אומר סרט כבד.

הטיסה קשה. 6 שעות. ועוד 3 שעות הפרש מניו יורק וסה״כ 10 שעות מישראל. יש פה עקומת הסתגלות. בחחח ממש עליה לאוורסט. קיבלנו מושבים דפוקים 2+2+1 סתיו יושב על נויה, יהל עם ענבל ואני לבד בין שני זרים. עובדה זו ומשך הטיסה זה פצצה מתקתקת של דאעש. הילדים משתגעים בטיסה. הם לא מצליחים לישון ומפוצצים לענבל את המוח. טיסה קשה קשה. ענבל תבקש על זה אחרי אחוזי נכות.

לוקחים את הרכב השכור עם אפגרד - SUV גדול יותר. הרכב מרווח ומגניב.nissan murano. רוצים לקנות כזה בארץ וזו הזדמנות טובה לנסיעת מבחן. יוצאים מהשדה בדרך לסייאטל. האוויר נקי יש הרגשה נעימה באוויר. לאחר כרבע שעה רואים את קו הרקיע של סיאטל. לא בכדי היא נקראת מנהטן של החוף המזרחי ואנחנו חושבים שהיא לוקחת את הדברים הטובים של מנהטן ומוסיפה את חינה שלה. אין עומס, אין לחץ וכמות אנשים מטורפת, המדרכות יותר רחבות מהכביש. יש הסכמה בינינו - היינו גרים כאן! לא פלא הרי אנחנו מעדיפים את חיפה כשנצא לפנסיה על פני תל אביב.
סיאטל היא עיר נמל, אני רואה לראשונה את האוקינוס השקט ומתרגש. הים פה בהחלט נראה שקט - אבל בטח בגלל המזח. השקט נחשב לים עם מים חמימים אבל להיכנס כאן כעת למים לא בא בחשבון אפילו עבור בוגר פינלנד.
מגיעים למלון וישנה בעיה. משום מה הוטלס דוט קום לא העבירה את הרזרוויטשיין. בינתיים הילדים פורקים כל עול ומשתוללים כמו שילדים בלבנט :-) משתוללים. מזל שלסיאטלים יש מצח גבוה לקלוט את הגבהת הגבות שלהם. אבל ברצינות הילדים הגזימו ואנחנו כעסנו. אחר כל השלמנו. עד הפעם הבאה. בררר...
 לאחר רבע שעה הענין עם הרזרוויטשיין מסודר וכפיצוי אנחנו מקבלים חדר בקומה גבוהה עם bay view. מלון motif הוא מלון ברמה. הכל בקלאס. החדר גדול יש בו מקום לכולנו ולא פחות חשוב גם למזוודות הרבות.

יוצאים לסייאטל היפה ומשוטטים ברחובות היפים. לוקחים את המונורייל,רכבת עילית הנעה על מסילה אחת לכיוון הסנטר. יש כאן הפנינג מוסיקלי שנמשך כבר שלושה ימים. סטייל ערד. נכנסים לאכול במסבאה/ מסעדה בשם 5points. המקום נראה לא מחייב אבל האוכל כאן מגניב. מנות מעניינות. מלצר מקצועי שיודע מה אתה צריך לפני שאתה מבקש.
חוזרים למלון. קפה בסטארבאקס לפני ועוד אחד אחרי. הנספרסו לא חסרה לי כאן...בינתיים - נראה מה יהיה בערבות קנדה.

אני יוצא עם סתיו לטיול של אחד על אחד במזח. הוא מצלם שחפים. איכות התמונות שלו משתפרת מאוד.
מחר אמור להיות מעונן מתוכנן ביקור במוזיאון הזכוכית וטיול בטבע - מקווים לטוב עם מטריות בשלופ

תמונת הפרופיל של orencs
צפייה בפרופיל שליחת הודעה הבלוג של orencs

הזמנת טיסות, מלונות, אטרקציות ועוד שירותים לסיאטל

15% הנחה על כל היעדים: ארקיע מפתיעה במבצע למזמינים במהלך הסופ"ש לאייטם המלא
15% הנחה על כל היעדים: ארקיע מפתיעה במבצע למזמינים במהלך הסופ"ש
ארה"ב נגד אוסטרליה: מי מנצחת בקרב על החופשה? לאייטם המלא
ארה"ב נגד אוסטרליה: מי מנצחת בקרב על החופשה?
מעלה הילוך: חברת הבת של אל על משיקה קו ליעד קיץ חדש באירופה לאייטם המלא
מעלה הילוך: חברת הבת של אל על משיקה קו ליעד קיץ חדש באירופה
שורדים את מבחן הזמן: המלונות שנכנסו להיכל התהילה העולמי לאייטם המלא
שורדים את מבחן הזמן: המלונות שנכנסו להיכל התהילה העולמי
רק אני והטרולי שלי: זאת העיר הטובה ביותר בעולם לטיולי סולו לאייטם המלא
רק אני והטרולי שלי: זאת העיר הטובה ביותר בעולם לטיולי סולו
טרמינל 1 נפתח מחדש: איך זה ישפיע על הנוסעים בקיץ הקרוב? לאייטם המלא
טרמינל 1 נפתח מחדש: איך זה ישפיע על הנוסעים בקיץ הקרוב?
זה רשמי: איסור כניסת הישראלים לאחד היעדים היפים בעולם יימשך עד להודעה חדשה לאייטם המלא
זה רשמי: איסור כניסת הישראלים לאחד היעדים היפים בעולם יימשך עד להודעה חדשה
לא פריז ולא לונדון: זאת העיר הכי ידידותית בעולם לרילוקיישן לאייטם המלא