יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל
”השכרת רכב ונהיגה בטיול בצפון איטליה“
השכרת רכב: לא הלכנו עם העדר ולא השכרנו אופרן (בשדה בורונה לא המתנו כלל) אלא דוקא אויס מחיר טוב כולל כל הביטוחים עם ביטול השתתפות עצמית (חשוב מאוד). לקחנו רכב מישפחתי קצת יותר קטן ממה שרצינו. בנינו על שידרוג ואחר קיבלנו פורד פוקוס יפיפה. כאן המקום להזכיר כתבו בהערות דיזל אמנם הפער במחיר לליטר מתבטא רק בעשר יורו סנט לליטר אבל הדיזל עושה יותר קילומטר לליטר וכאן החיסכון. צריך להחזיר את הרכב מתודלק אז שמרו כסף קטן (הכוונה לשטרות) כי בערב רוב התחנות הינן בשירות עצמי עם מכונה והמכונות לא מחזירות עודף אלא קבלה המאפשרת לך להגיע למחרת לאותה תחנה ולתדלק ביתרת הכסף.
GPS לא ממש צריך השילוט טוב רק לעיתים קרובות פספסנו אותו כי השלט עומד בפניה עצמה ולעיתים קרובות למטה אז לא קרה אסון עושים פרסה וחוזרים הנהגים האיטלקים אדיבים ויסבירו הכל באיטלקית מהירה אבל הרצון טוב וזה מה שנחשב!!
אוטוסטרדות: השימושיות האיזור ההוא הינם A4 A22 הן חוסכות המון זמן (למרות היותן עמוסות לעיפה) אנו נסענו בעיקר לא באוטוסטרדות כדי להנות מהנוף והאמינו לי הנוף יפה ירוק ולא צריך אפילו לצאת מהרכב שווה !! ממצוע של 50 קילומטר שילמנו כחמישה יורו.