יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל
”המלצה לדירה/צימר נפלא באוסטריה“
לכל המעוניין! היינו באוסטריה וברצוני להמליץ לכם על משפחה מקסימה שלה בית עם 4 דירות וצימרים זוגיים. המשפחה - משפחת הרצוג, משפחה נחמדה, הצימרים נקיים להפליא הגינה מאד מטופחת. הבית נמצא בעיירה Hintertal ליד Maria alm בחבל זלצבורגלנד. לנו עלתה הדירה בחודש אוגוסל 39 יורו ללילה.
מדובר בדירה של שני חדרים עם מטבחון שבו מקרר קטן כיריים חשמליים וכלי מטבח מלאים. כמו כן יש חדר אמבטיה מרווח. הדירה ממוקמת בקומה שניה ולה מרפסת קטנה. הנוף הנשקף מהדירה מדהים פונה לאלפים. הדירה שייכת למשפחת הרצוג הגרה בבית זה. הבית הוא בית עץ גדול ובו 4 דירות כולן מותאמות לארבעה. בבית זה יש גם צימרים בודדים וניתן אף להזמין ארוחת בוקר. המשפחה מקסימה וכל בוקר ניתן להזמין לחמניות טריות הנשלחות לחדר בשקית בד רקומה - הכל נקי ונעים כמו שהאוסטרים יודעים לעשות!!
העלות היא לדירה ללילה לכל הארבעה. הדירות נעות בין 39-43 יורו ללילה. (המחיר הוא בקיץ ובחורף כפול). המיקום נפלא לטיולי כוכב בחבל זלצבורגלנד.
מאד ממליצה.
נ.ב מתחת לדירה זורם נחל קטן ולילדים יש מגרש כדורגל וכדורסל.
דרך אגב אנחנו הישראלים הראשונים שהם אירחו, קיבלו רושם טוב ומקווה שגם הבאים אחרי יותירו רושם טוב.