מייקל דומיניק - טים גאייד אפריקה ”המלצה רותחת על טיול ספארי בלתי נשכח עם מייקל המדריך המושלם!“
הגענו למייקל מהמלצה של חברים, ועוד לפני שסגרנו עם מייקל ביקשנו ממנו מספרי טלפון של ישראלים שטיילו איתו. מייקל מיד שלח לנו עשרות של מספרים שכל אחד מהם סיפר רבות על החווייה הבלתי נשכחת בספארי איתו.
עוד לפני שהגענו לטנזניה מייקל היה זמין עבורנו לכל שאלה ועזרה שהיינו צריכים (זאת ועוד כשהטיסה שלנו נדחתה בעקבות המלחמה) .
מהרגע הראשון ולאורך כל הטיול מייקל היה אדיב, שירותי בצורה בלתי רגילה, מקצועי, תמיד השרה אווירה חיובית ונעימה, תמיד היה זמין לכל הצרכים שלנו, אף לפרטים הכי "שוליים", הכל בשביל שנחווה את הספארי בצורה המיטבית שניתן.
מייקל הוא מדריך עם לב ענק שרגיש ונאמן ללקוחות שלו. תמיד ינסה להשיג עבורכם את התמונה המושלמת, את המקלחת החמה בסוף יום, את הארוחה הטעימה והמנחמת ומרגישים שהוא יעשה הכל עבור הלקוחות שלו. באמת שבחיים לא נתקלנו במדריך כזה ובאמת שזכינו, אנחנו בטוחים שאלמלא מייקל ופנגה השף הצמוד שטייל איתנו החווייה שלנו הייתה נראית אחרת לגמרי.
לסיכום:
אל תהססו לרגע, אם יש לך הזדמנות תסגרו עם מייקל ומהר, אתם לא תצטערו. מדובר על איש רגיש עם לב ענק ומקצוען שאין כמותו, מכיר את השטח ואת המקומיים, ייקח אתכם לנקודות הכי מדויקות ותמיד יהיה קשוב לרצונות שלכם בצורה סבלנית, מכילה ויעשה הכל כדי שתוכלו ליהנות מהספארי המטורף שטנזניה יכולה להציע.
ספארי בטנזניה רק עם מייקל, אקונה מטטה!
תגובות ושאלות
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל