יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל
”לינה ב - Stpaul Pansiyon“
בטיולנו האחרון לאנטליה, עלינו צפונה להרים שמצפון לעמק קופרולו. בשעות אחר הצהריים המאוחרות, כשקדרו פני השמיים, מצאנו עצמנו בכפר טורקי, של פעם, בשם קאסימלאר (Kasimlar). הכפר מוקף פסגות ענק מושלגות ונוף גרניט עוצמתי ומדהים. החלטנו לעצור לפני הגשם הצפוי ובעזרת מקומיים איתרנו את בעליו החביב של מלון אורחים כפרי וביתי, בסגנון של Bed And Breakfast.
בקומה השנייה של בית המגורים המשפחתי מצויים מספר חדרים פשוטים ולהם חלונות אל נוף מהמם. שירותים ומקלחת נקיים, ישנם בקצה המסדרון. תנור חימום על פחמים, בעל תפוקת חום לא רגילה, השרה אווירה חמימה ונעימה בחדר וארוחות הערב והבוקר התנהלו בישיבה על הריצפה, מעל טס עצום ממדים ועליו התבשילים, בחברת בעלי הבית בסלון ביתם.
לפני ארוחת הערב, כשהתבהרו השמיים, טילנו בסימטאות הציוריות של הכפר המאד לא תיירותי ועלינו במעלה הכביש אל תצפיות נוף שהותירו אותנו נירגשים. המארחים הראו לנו יומן מפורט ובו מצויינים ביקוריהם של מאות רבות של ישראלים שחדלו לחלוטין מלהגיע.
המחיר ללינה, כולל ארוחת ערב ובוקר, עמד על 80 לירות טורקיות שהן 40 יורו, נכון לאפריל 2011. מעט יקר, ביחס למחירים הנוהגים בטורקיה, כנראה שהבעלים התרגלו לסטנדרט הישראלי, אולם במחשבה שנייה, 200 ש"ח עבור כל שקיבלנו לא נשמע נורא. המארחים חביבים מאד ולמעשה, לא קיימות אלטרנטיבות ברדיוס לא מבוטל.