עד לפני 4 שנים היו לי חיים די רגילים אבל החלטתי להגשים חלום שבער בי בכל הגוף- להתפטר מהעבודה בעירייה, לעלות על מטוס ולטייל בעולם לבד ובלי דד ליין, כשאני בת 31 (אתם יכולים לתאר לכם את התגובות שקיבלתי מהסביבה, בתור אישה רווקה, מצד אחד מפרגנות ומצד שני שואלות "מה עם זוגיות? ולהקים משפחה? את צריכה יציבות").
הטיול נמשך ונמשך עד היום (בכל העולם- דרום ומרכז אמריקה, אירופה, אסיה, עכשיו אני כותבת לכם מבנסקו, בולגריה) והבנתי שיש דרכים אחרות לחיות ולהגשים את עצמך. הקמתי מיזם שנקרא SOLA שמעודד נשים לטייל לבד ובמקביל לכל זה חיפשתי אהבה. היו רגעים שזה הרגיש שזה לא הולך להגיע כי כל קשר הסתיים מהר ועם שיברון לב.
מחר, ביום שלישי ה10.3.26 בשעה 19:00 שעון ישראל (יש הקלטה למי שלא יכול) אני עולה להרצאה בזום, שעוסקת ב: ״איך להצליח גם לחיות בהגשמה ולא לוותר על החלומות שלך, וגם לזכות באהבה ובית״. אתן הצצה לתוך הלב שלי והמסע שעברתי ב-8 השנים האחרונות, מהרגע שנפרדתי מזוגיות של 9 שנים, המסע בעולם לבד, ועד לרגע שמצאתי אהבה בבולגריה בגיל 34 (לפני 9 חודשים). אדבר בכנות גם על המחירים ששילמתי בדרך.
לינק עם הפרטים להרצאה כאן:
מחכה לראות אתכם ואתכן!
ואם אנחנו עוד לא מכירים אז, היי! נעים מאוד, אני אלה אוסמו, בעלת SOLA- מיזם עסקי חברתי שמעודד נשים לטייל לבד בעולם. בת 35, במקור קיבוצניקית מגרופית שבערבה, נוודת דיגיטלית, יזמת ומרצה. עד לפני כ-4 שנים עברתי באינספור מסלולים במגזר הציבורי וטיפחתי קריירה חברתית, מעצימה ומשפיעה. סללתי את דרכי כאישה וכבת אדם בנחישות ועם גב זקוף, אבל אף אחד מן המסלולים שתיארתי עד כה לא שינה את חיי כמו ההחלטה ה"בלתי שפויה" :) שלקחתי לפני כ-4 שנים - לעזוב הכל ולצאת לטייל בעולם. לבד. לטייל לבד בעולם - זו רכבת ההרים המפחידה והטובה ביותר עליה עליתי. רכבת שהעניקה לי את כל מה שמעולם לא חשבתי שיהיה לי, שהפכה אותי לבעלת עסק, לנוודת דיגיטלית ולמגשימת חלומות סדרתית, רכבת שחיזקה והעצימה אותי באינספור דרכים ובעיקר לימדה אותי שאין משהו, או מישהו, (מלבדי) שיוכלו לעצור אותי מלהגשים את חלומותיי.
מוזמנים לעקוב אחרי המסע שלי באינסטגרם ובפייסבוק: