יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל
”המלצה על מדריכה בגרוזיה“
היינו קבוצה של 4 אנשים 10 ימים בתחילת אוקטובר בגרוזיה. יצרנו קשר עם מספר סוכנויות מהארץ ושלחנו להם את המסלול שתיכננו. את ההצעה הטובה ביותר מבחינת מחיר קיבלנו מסוכנות בשם GeorgiCa. הטיול היה מאורגן מצוין. המדריכה שלנו בטיול היתה מעולה! קוראים לה Teona, גרוזינית צעירה, דוברת אנגלית מצוין, עם חוש הומור, אדיבות גרוזינית משובחת והמון סבלנות ואיכפתיות לבקשות המשונות שלנו במהלך הטיול.
הסוכנות עצמה הביאה אותנו למקומות לינה מצוינים במהלך הטיול: בקזבגי היינו ב gela house בגודאורי - אנשים לבביים וטובים, בקוטאיסי שבה נשארנו ביום כיפור היינו אצל lali geusthouse - אנשים חמים, חדרים מעולים ואוכל משובח, ובסוואנטי, מסטייה, אצל nino, היה (יחסית לאפשרויות במקום) הכי טוב שיש.
ודבר הכי חשוב: אם אתם נוסעים לגרוזיה בבקשה תשאירו את הכיעור הישראלי בארץ. אל תתמקחו על כל דבר כמו שאתם רגילים. הגרוזינים מאוד אדיבים וגם אנחנו נהיה אדיבים בחברתם. בגרוזיה יש שם טוב (עדיין) לישראלים. מקבלים אותנו באהבה ואדיבות.