יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל
”דרום איטליה-נובמבר-כשרות ומז"א“
חזרנו משבוע באמצע נובמבר בדרום איטליה. אנחנו- זוג הורים ותינוק בן 4 חודשים.
ברומא יש לא מעט אופציות כשרות (פרטים בהמשך). דרומה משם - כלום. אפילו בית חבד אין. אני מצרפת אתר עם רשימת דברים כשרים (לצערי באיטלקית). אנחנו הבאנו מהארץ דברים (מנות חמות, קרקרים, שימורים וכד`. גם לחם נשמר לכמה ימים).
שבת וכשרות ברומא: מכיוון שבאיטליה אין עירוב, והיינו, כאמור, עם תינוק, ידענו שאנו צריכים לאכול במקום בו נלון. שהינו אצל גב` לאבי (פרטים באתר חב``ד, ואתר שמש, המצ``ב). לא מדובר על בית מלון אלא אשה המארחת (בתשלום) אצלה בבית (איזה בית - ארמון). אוכל טוב וביתי. מומלץ מאוד למי שרוצה שבת ``אחרת``, ומעוניין בחברה ומשפחתיות. אופציות יותר סטנדרטיות- יש שני מלונות שניתן לקבל בהם ארוחת בוקר כשרה, (מלון כרמל ומלון Soggiorno Il Girasole�. ניתן גם לבקש שיכינו פלטה ומיחם, ולהזמין קייטרינג למלון.
אגב- בלילה לפני הטיסה אכלנו במסעדה מצויינת ברומא ``גן עדן``.
מזג אויר. היה מדהים! מעל לבשתי אולי פעם אחת. ברוב הימים הייתי עם חולצה דקה, לעיתים עם פליז עליה. רק ביום האחרון, בנהיגה על האוטוסטרדה מסלרנו לרומא, ירד גשם שוטף.