חשבתם שאיטליה וצרפת הן מעצמות קולינריות? כנראה שלא ביקרתם עדיין בפרו - אחת מבירות הקולינריה המרתקות! לא רק שהיא המקור של תפוחי האדמה על פני הגלובוס, כמות בתי הספר לבישול הפועלים בה היא הגדולה בעולם ובטח תתפלאו לגלות שהמאכל הלאומי שלה הוא סביצ'ה. הנה כל מה שכדאי לדעת על המטבח הפרואני
המטבח הפרואני, במקרה ולא ידעתם, נחשב לאחד המטבחים הטובים והמגוונים בעולם! בשנת 2012 אף זכה בתואר המטבח המשובח ביותר בדרום אמריקה במגזין Travel ובמהלך שלוש השנים האחרונות זכה כיעד קולינרי מוביל במסגרת פרסי World Travel Awards. הטעמים המיוחדים והמגוונים על הצלחת הושפעו במהלך השנים מתרבויות שונות, ביני...
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל