על הבירה והפאבים האירים כולנו שמענו, אבל מה עם ארוחה טובה לצד כוס הבירה הפופולרית? מידע קצת אחר על האוכל האירי, על מרכיביו ועל מה באמת כדאי לנסות כשתגיעו למסעדה.
מאפייני האוכל האירי אמנם תפוח אדמה, הכרוב והבשר בקר הם מרכיבים חשובים במטבח האירי, אך במבט מעמיק, נוכל למצוא המון מרכיבים נוספים ועשירים, שנותנים מבט מכיוון שונה על האוכל באירלנד. האוכל המסורתי אכן מבוסס על בשר בקר, טלה וחזיר והבישול העיקרי בעבר היה תבשיל קדירה, אותו לוקח זמן רב להכין. מרכי
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל