המטבח הקוריאני הוא אחד המטבחים האסייתים הפחות מוכרים בעולם המערבי, אך לא פחות מרתק. סירים מהבילים עם מרק דגים וקציצות אורז ארומטיות, צנצנות של ירקות מוחמצים ונתחי בטן של חזיר על האש הם מראות שכיחים, לצד מחבתות נודלס רותחות, קערות אוכל עמוסות כל טוב ותוספות שיתופיות. ברחבי הערים תוכלו למצוא מסעדות יוקרה, השפעות מערביות ואינסוף דוכני רחוב, חלקם הגדול פעיל בכל השעות של היום והלילה. הכינו את מקלות האכילה, קחו הרבה מים (לחריפות) -וצאו להרפתקה קולינרית ברחובות קוריאה.
Samgyeopsal - המנה העיקרית הנפוצה ביותר הקוריאנים ידועים כאכלני בשר גדולים. הדבר נפוץ כל כך, עד שכל הבשר במדינה אינו מצליח לספק את הביקוש הרב לו ויש צורך לייבא כמות רבה של בשר לתוכה. מתוך ההיצע הרחב של בשר שתוכלו למצוא בקוריאה, מנת החזיר הפופולארית והמבוקשת ביותר היא ה-Samgyeopsal, שמורכבת מנתחים עב...
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל