השפים האוסטרלים מתייחסים למסורות בישול כאל נקודת מוצא בלבד ומאחדים חומרי גלם שמעולם לא נפגשו באותה צלחת: סושי עם עגבניות מיובשות, פיצה עם אצות ודים סאם ממולא בכבד אווז. סקירה מעוררת תיאבון של בירת הקולינריה האוסטרלית וגם כמה המלצות.
הקדמה התחושה הכללית בסידני היא שכולם מתעסקים באוכל. המסעדות תמיד מלאות, בכל דוכן עיתונים יש מבחר עצום של מגזיני אוכל, העיר מלאה פוסטרים של צילומי מזון מעוררי תיאבון, וכל אדם שפוגשים מיד מתחיל למנות את מבחר המסעדות האהובות עליו. כן, ב
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל