יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל
”לינה ב- Ixian Grand Palace ובילויים“
מלון מעולה, חדרים מהממים, נוף מדהים, שקט, רומנטי, נקי, אוכל טעים, מבחר של מטעמים בבופה, הבריכות יפהפיות, החוף הוא פרטי של המלון. הכל מושלם, חוץ מהשירות המזעזע של צוות המלון (בכל התחומים). אם מתעלמים מהשירות, המון מאד מאד מומלץ. אגב, לארוחת הערב חייבים להכנס עם מכנסיים (לגברים) והשתיה היא בתשלום. חדרים על המים יקרים יותר, אבל אותנו שידרגו אוטומטית כשהיה מקום, ללא תוספת תשלום. בנוסף, יש מדריכה בשם גליה שהיא מוכרת כרטיסים בהנחות וכל מיני דברים וטיולים מאורגנים, היא באה למלון. טל': 0030-6936576725
הלכנו גם לקזינו רודוס, היה ממש כיף נהננו והיה שווה לקנות כרטיס דרכה כי מקבלים כסף להימורים בתמורה לדמי הכניסה. בנוסף, היינו גם במועדון טברנה "בלו לגון" שהיה ממש כיף חיים וצחוק גדול, המון שירים (חלק בעברית אפילו), כולל 2 שתיה.
כדאי ללכת לקניות בעיר העתיקה ממש נחמד ויפה שם. היינו גם בלינדוס, עיר עם פרוורים, מזכיר את סמטאות יפו.
השכרנו רכב בזול משהו כמו 40 יורו ליום, דרך איש מקסים ואמין בשם. מיכליס - 0030-6932460015 בחברת קוסמוס.
והכי חשוב, אכלנו אוכל מעולה של מוסקה אמיתית וקלאמרי בטברנה קטנה ואותנטית בחוף שליד המלון שם המסעדה הוא Kahiber משהו כזה והיא בצבע כחול ממש על הים. אם יוצאים ממלון איקסיאן גרנד לכיוון החוף, הולכים כל הזמן שמאלה משהו כמו ק"מ ומיד רואים את המסעדה. ממש מומלץ, לא לפספס, יש שם אוכל ששוווה כל שקל.