יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל
”קניון גדול ונחמד בבודפשט“
בבביקור האחרון בבודפשט לפני חודשים ספורים החלטנו לקפוץ גם לקניון הגדול ביותר בבודפשט - פלאזה ארנה, שנבנה על ידי היזם הישראלי, מוטי זיסר, ואשר נמצא קרוב לתחנת הרכבת - Keleti Palyaidvaer.
מדובר בקניון חדיש עם עשרות חנויות לתפארת עולם המותגים. השיטוט בקניון מיהנה למדי, הכל ממוזג ונוח מאוד, ואנחנו אפילו מצאנו שם מציאות למכביר בהנחות של מבצעים ומחירי חיסול.
המסעדות הפזורות במקום במתחם האוכל מציעות שפע של אפשרויות וכדאי בהחלט לערוך אתנחתא של שעה לארוחת צהריים. חפשו שם את המסעדה עם התור לבחירת אוכל הונגרי טיפוסי ואל תוותרו גם על ישיבה בניחותא בגלידריה (בכניסה לבניין ומול הסופרמרקט הענק) לכדי ללקלק כדור או שניים של גלידה בטעמים. אגב, טיפ קטן: בסופרמרקט מבצעים רבים של מיני סדקית למכביר במחירי חיסול.
אם הגעתם במטרו התכוננו להליכה לא קצרה של 10-15 דקות ואם אתם מתקשים בהליכה קחו לשם מונית. אגב, אם אתם נשרכים ביציאה עם שקיות רבות וכבדות, הרי שסמוך ליציאה פועלת תחנת מוניות, בדרך כלל ממתינות שם מונית או שתיים ואם לא אז חכו בסבלנות. סכמו מראש עם הנהג על המחיר ורק אז צאו לדרך - אתם עייפים, עמוסים ולא כדאי להיטרטר חזרה ולסבול בהליכה ובתחבורה הציבורית, עצה אישית.