מאונטיין בד אנד ברקפסט ” Mountain Bed & Breakfast צפון ונקובר“
בקיץ 2016 לנו 3 לילות ביחידת אירוח בצפון ונקובר. המקום נקרא Mountain Bed & Breakfast
סטפקה ובעלה, זוג מהגרים ותיקים מסלובניה הקימו את ה-B&B הזה בתוך ביתם. הם ניצלו חלק מחדרי הבית, את המרתף ואת החצר והקימו כמה יחידות נחמדות ומצויידות. אנחנו לקחנו את יחידת הגן הגדולה, הכוללת שני חדרי שינה זוגיים ואמבטיה במפלס אחד. במפלס נמוך יותר (ירידה במדרגות לחלק שבעצם הוא מרתף הבית) ישנו סלון ומטבח מצויד. הסידור טיפה מוזר ולא ממש ברור מתמונות האתר, אבל סה"כ היה לנו נוח ונעים. יש דלת מקשרת לבית המרכזי שהקפדנו לסגור, ויש כניסה נפרדת דרך הגינה.
המחיר ליחידה בת שני חדרי שינה, 175 דולר קנדי ללילה ללא ארוחת בוקר. 200 דולר כולל ארוחה. היות וקראתי המלצות מעולות בטריפאדויזר על ארוחת הבוקר המושקעת של סטפקה, החלטנו לקחת עם ארוחה. זו פעם ראשונה שאנו מתנסים בלינה עם ארוחת בוקר בבית המארחים. לא בטוחה שאחזור על החוויה. סטפקה מאוד נחמדה ומאוד השתדלה, אבל האוכל לא היה בדיוק לטעמנו (בעיקר לטעמה של הבת) וגם הרגשנו מחויבים על הבוקר להיות תקשורתיים ונעימים לשיחה, עם בעלת הבית שכרכרה סביבנו ללא הרף. כוונתה היתה טובה כמובן, אבל עלינו זה קצת העיק. כנראה לא מתאים לכל אחד.
אם אתם משפחה ומגיעים אל סטפקה, אני מציעה להסתפק בכלכלה עצמית ולהכין ארוחות לבד בדירה. המקום מאד מתאים כנקודת יציאה לנקודות עניין בצפון ונקובר כמו פארק קפילנו, הר גרוס, כביש 99 וויסטלר. נמצא 15 דקות נסיעה מדדאון טאון ונקובר, בשכונת מגורים מטופחת ונחמדה.
תגובות ושאלות
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל