אוכל רחוב ומידע כללי בברילוצ'ה ”המסעדה הטעימה ביותר“

La Parilla De Tony ממוקמת קרוב לסוף הרחוב הראשי סן מרטין, ביציאה לכיוון מערב, לפני תחנת הדלק.

Bife De Chorizo, כך נקרא נתח בשר הסינטה המקומי. דרגת העשייה המומלצת הינה מדיום והיא נימוחה ועסיסית, יותר מבכל המסעדה המקומיות בהן סעדנו, גם הן טובות אך לא עד כדי כך.

מול המסעדה קזינו נחמד בו ניתן לבלות כמה שעות ולידו חלפן כספים בתעריף טוב.

מסעדה אחרת מומלצת היא El Boliche De Alberto בה ניתן לסעוד צהריים או ערב.

בערב היא נפתחת בשעה 20:00 בדיוק, להקדים להגיע 15 דקות כדי לתפוס מקום בתור שמתהווה בכניסה. אין אפשרות להזמין מקום מראש.

הבשרים והיינות בכל המסעדות בדרום אמריקה, איכותיים וזולים בכ-50 אחוז מבארץ אז זה המקום להזמין את הנתחים האיכותיים ביותר של הפרה:

Bife De Chorizo - או Sirlion - סינטה.

Ojo De Bife - או Rib Eye - אנטריקוט.

Lomo - או Tenderloin - פילה.

Ti Bon - עצם בצורת האות T מפרידה בין הסינטה בצד אחד והפילה בצד השני.

האסדו לא מומלץ - זהו נתח נחות מלא שומן ונקרא גם Short Ribs או Spare Ribs.

היין המומלץ הינו Malbec - עלותו בארגנטינה כרבע מאשר בישראל.

לכל המידע על ברילוצ'ה ארגנטינה
הטיפ עזר לך?
שמור לעצמי

תגובות ושאלות