יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל
”מלון ויקינג קוואליטי - מושבה גרמנית גריאטרית“
אתמול חזרנו אני ומספר חברים מקלאב "ויקינג קוואליטי ריזורט וספא" החדש ולהן רשמיי:
יתרונות: המלון חדש, נקי ומסודר וממוקם יחסית קרוב לאלנייה כ-30 ק"מ. עד כאן יתרונות.
חסרונות: כללי- המלון מוגדר קלאב ריזורט וספא, אך למעשה הוא ממש לא קלאב וממש לא ריזורט, השטח שלו מאוד קטן צר ומרוכז. במקום יש ספא, אך הג'קוזי היחיד לא פעל.
אוכל: אומנם במקום יש ארוחות מסביב לשעון, אך הוא מיועד לטעם הגרמני. האוכל ממש לא טעים בלשון המעטה וחוזר על עצמו פחות או יותר מדי ערב. מלבד זאת מה שמתרוקן הם לא ממלאים. משהו בסגנון כל הקודם זוכה. שתיה- יש שתייה חופשית במלון אבל מסוג ד', משהו כמו סופר דרינק אם לא יותר גרוע, כנל לגבי האלכוהול. מיזוג - קיים מיזוג במלון אך הוא לא פועל בשום מקום, לא בלובי, לא בחדר אוכל ואפילו לא בחדר כושר העלוב. מזל שפעל בחדרים.
אוכלוסיה: האוכלוסיה במקום מורכבת מקהל גרמני מבוגר שהוא הרוב המוחץ במלון, ושאר האורחים מתחלקים קצת מכל מקום, כולל בודדים מישראל.
מיקום: רחוק! שעתיים נסיעה משדה התעופה.
שרות: השרות במקום זוכה לציון גרוע! מלצרים לא מיומנים עם תודעת שרות נמוכה, כנ"ל לגבי החדרניות ושאר הצוות במלון.
מסעדות: ניסינו להזמין מקום באחת המסעדות במלון לארוחת ערב, דבר שהתברר כמשימה בלתי אפשרית! אף פעם לא היה להם מקום פנוי, גם אם ניסינו את מזלנו יום מראש. חזרנו מיואשים לחדר אוכל המרכזי שהזכיר לנו במקצת את האוכל שקיבלנו בעת השרות הצבאי שלנו.
לסיכום: עשו לעצמכם טובה וחפשו לכם קלאב אמיתי עם קבלות.