בית האופנה גולברי השיק אמש (שלישי) את קולקציית הערב החדשה, שעוצבה בשיתוף מעצב העילית דרור קונטנטו, באירוע חגיגי שנערך במועדון 7 בתל אביב בהשתתפות כ־350 מוזמנים. במהלך הערב הפתיעו את קונטנטו בחגיגת יום הולדת 40, ואל האירוע הגיעו לפרגן שורה ארוכה של סלבס, בהם השרה מירי רגב, אופירה אסייג, שגית רביבו, ויקי חלימי, דין מרישניקוב ואשתו אנני, לאה שנירר, רומי נוף, גל גברעם, זהבה בן ורבים נוספים.
 
 הקולקציה החדשה, נועדה לתת מענה לנשים שמחפשות הופעה מרשימה לאירועים מיוחדים, החל מכלות ואירועי חינה ועד אימהות של חתן וכלה, אירועי בר ובת מצווה וערבי חג. היא מאפשרת ליהנות מהשפה העיצובית של קונטנטו, המזוהה עם עולם הקוטור, במחירים נגישים יותר.

הפעם בחר קונטנטו, להתמקד בפלטת צבעים מונוכרומטית של שחור ולבן, היוצרת משחקי קונטרסט חזקים ומראה נקי ומתוחכם. בין הפריטים בקולקציה ניתן למצוא שמלות ערב מקסי ומיני, שמלות ז'קט מחויטות בסגנון טוקסידו, חולצות מכופתרות נשפכות, טופים במבנה מחוך ומכנסיים רחבים עם פרטי רקמה ייחודיים.
 גם בקולקציה הנוכחית ניכרים סימני ההיכר של קונטנטו: עבודות תחרה גיאומטריות, משחקי שקיפויות, רקמות חבל וכפתורי זהב דקורטיביים, שמעניקים לכל פריט תחושה של תכשיט בפני עצמו. הפריטים עשויים מבדים איכותיים המשלבים נוחות עם גזרות מחמיאות, ומיועדים לכל מי שמבקשת להרגיש מיוחדת, בין אם באירוע גדול או בערב חגיגי.

מחירים לדוגמה:
שמלות החל מ־449.90 שקל
חצאיות החל מ־259.90 שקל
ג'קטים החל מ־399.90 שקל
חולצות מכופתרות החל מ־299.90 שקל
מכנסיים החל מ־299.90 שקל
 וסטים החל מ־299.90 שקל

להשיג בלעדית ברשת גולברי ובאתר האונליין של המותג.