
האוכל ההודי מבוסס על תבשילי ירקות וקטניות מלווים בלחם או אורז. הוא מתובל עם הרבה הל, קארי, כורכום, כמון, מאסאלה (תערובת תבלינים) והרבה צ'ילי. בכתבה שלפניכם תוכלו ללמוד על סוגי האוכל הרבים והטובים שמצפים לכם בהודו
קשה להציג מאכל הודי לאומי, כיוון שבאזורים שונים בהודו המזון הוא שונה. בכל מקרה, הוא ברובו צמחוני ומבוסס על תבשילי ירקות וקטניות, המלווים בלחם או אורז. הוא מתובל עם הרבה הל, קארי, כורכום, כמון, ג'ינגר, כוסברה, ציפורן, גאראם מאסאלה (תערובת תבלינים) והרבה צ'ילי. אם אתם לא מחובבי הצ'ילי, הקפידו לבקש שהמ...
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל