”מספר ימים בטרינידד“
בילינו כמעט 4 ימים מקסימים בטרינידד. ביום הראשון סתם הסתובבנו ברחובות הצבעוניים והמקסימים.
ביום השני נסענו לטיול מאורגן דרך קובה טור ל-Topes De Collante. מקסים ומומלץ. לא יודעת אם חייבים מאורגן, אבל מדי פעם זה נחמד ללכת עם קבוצת תיירים, בצורה מאורגנת. גם נסענו במעין משאית פתוחה והיתה חוויה כיפית. אם אתם לא באים בשיא הקיץ, קחו עליונית אתכם כי יש רוח קרה כשעולים לכיוון הפארק.
למחרת נסענו לחוף אנקון. בדיעבד גילינו שיש אוטובוס כל שעתיים (9/11/13 וכו') לכיוון החוף. עולה שני פזו קונברטיבלה הלוך חזור. חוף מקסים, חול זהבהב, מים טורקיז. בערב יצאנו לדיסקוטק "La Ayala", דיסקוטק במערה, צמוד למלון Las Cuevas. אנחנו יצאנו אליו ביום רביעי, והוא פתוח כל השבוע. היה מעולה. אפשר להגיע אליו ברבע שעה-20 דקות הליכה ממרכז העיר. הליכה שכוללת עליה קלה בגבעה. באופן כללי, בדיסקוטקים בקובה אתה יכול ליפול על ימים טובים וימים לא טובים, עניין של מזל. לנו היה מעולה.
ביום השלישי שכרנו אופניים לאל קובנו. חלק מהדרך היא עליה וחלק ירידה, והאופניים ללא הילוכים, ולכן קצת צעדנו עם האופניים חלק מהדרך, אבל בכל זאת היה ממש כיף. באל קובנו יש עוד מסלול של כ-40 דקות, ובסוף מגיעים לבריכה טבעית ומפל. תקחו אתכם מים לכמה שעות טובות, לנו נגמר (2 בקבוקים גדולים לשתיים), ולא היה שם ממש איפה לקנות בקבוק גדול, רק קטן וביוקר. אפשר לאכול בפארק אורז ושעועית, אבל אם לא בא לכם, תביאו אתכם כריך או משהו.
בעיר הלכנו למוזיאון ההיסטוריה, די משעמם, אבל תצפית נחמדה על העיר.
ישנו בקאזה הכי מדהימה, אצל חוזה ופטימה. זוג מקסים, פטיו מקסים, וארוחות הכי עשירות שהיו לנו. 5 דקות מהמרכז.
הכתובת: Fco Zerquera (Rosario) #159
קרא עוד