יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל
”הדירה של טלי סבג בלונדון“
שלום, חזרנו לפי כמה ימים מלונדון ולהלן פרטים על הדירה בה לנו - לגסט האוס הגענו בהסעה של ישראלי ב-15 פאונד לאדם משדה תעופה לוטון (את ההסעה ארגנה טלי), בהחלט מחיר משתלם. קצת על הגסט האוס: מדובר למעשה בבית פרטי, שהפך לגסט האוס וכולל יחידות דיור שונות המפוזרות על פני כמה קומות. בדירות מתאכסנים בדר"כ ישראלים מאחר וטלי היא ישראלית דוברת עברית שמתגוררת בלונדון קרוב לגסט האוס. אנו התאכסנו בדירה הכוללת שירותים ומקלחת במחיר של 45 פאונד ללילה בלבד (מחיר לחדר זוגי עם שירותים ומקלחות משותפים הוא 40 פאונד ללילה). התשלום נעשה במקום במזומן (יש לתת מראש כ"א לשיריון החדר).
הדירה קטנה, אך חדשה למדי ובהחלט מספיקה לזוג. קיים מטבח גדול אשר משמש את כל דיירי הגסט האוס (את האוכל שקונים ניתן לשים במקרר במטבח). אין ארוחות בוקר בגסט האוס. הגסט האוס נמצא בצפון לונדון, באזור גולדרס גרין (אזור של יהודים. לאורך רח' גולדרס גרין ניתן למצוא חנויות כשרות, אינטרנט קפה וגם חנויות שפתוחות 24 שעות. אין חשש להסתובב בלילה שכונה).
הערה חשובה: לוקח כ-30-40 דקות להגיע למרכז ואף יותר, אם מעוניינים להגיע לאזורים מרוחקים יותר. לכן, בכדי לא לבזבז הרבה זמן, מומלץ להימנע מגיחות במהלך היום, אלא לצאת בבוקר ולחזור בסוף היום. מומלץ גם להדפיס מגוגל מפה של האזור מאחר ולא מופיע במפות של מרכז לונדון.