יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל
”אתר להזמנת מלונות יקרתיים בגרושים“
כשהייתי בארה"ב חברי האמריקאים חשפו בפני את האתר הכי טוב בעולם. מדובר באתר הזמנות שיש כמוהו רבים בסגנון hotel.com או expedia אבל ההבדל העיקרי שפה מקבלים מלונות יוקרה בגרושים ולא, זו לא תרמית ניסיתי אותו מספר פעמים בהצלחה.
אז איפה הקאץ'? פשוט מאוד, כשמזמינים מלון באתר הוא לא נותן לכם את שם המלון עד רגע התשלום, כי מה שקורה מלונות לא רוצים לפרסם שהם משכירים חדרים בגרושים כדי שאנשים בכל זאת ישלמו את המחיר הרגיל גם. אתם שואלים למה זה בכלל שווה למלון? כי הם מעדיפים להשכיר חדר במחיר מאוד מוזל מאשר הוא יעמוד ריק, ככה לפחות יש להם רווח כלשהו. אז אם לא רואים את שם המלון איך כן אפשר לדעת שהמלון שווה משהו? באתר אפשר לראות את המיקום הכללי של המלון (למשל הסטריפ בלאס-ואגס) ואילו שירותים הוא מציע (חדר כושר, ארוחת בוקר, סוויטה, טרקלין עסקים וכד'). די מהר תבינו איך לסנן את המלונות שהם מציעים נטולי השם ולבחור את הטוב מכולם (מיקום+דירוג כוכבים של גולשים+מה הוא מציע)
אני ניסיתי את האתר מספר פעמים והתוצאות: 30$ ללילה הולידי אין סאן פרנסיסקו בעיר.
50 דולר לזוג במלון אקסקליבר בלאס ואגס על הסטריפ, רק לשם השוואה, בקבלה שאלו אותנו אם נרצה עוד לילה במחיר מוזל כלומר 150$ במקום 250$. לא רצינו לאמר להם ששילמנו רק 50$.
30$ למלון יוקרתי בטורונטו.
אפשר להזמין גם טיסות דרך האתר אבל לא ניסיתי את האופציה הזאת
בקיצור, מומלץ!