יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל
”המלצה על לינה ב-Appartementhaus Gärtner “
בשבוע שעבר חזרנו מחופשה של שבוע בגרמניה-אוסטריה. לנו בבית דירות נחמד בעיירת רוכפולדינג שבגרמניה. זהו בית נחמד בן 3 קומות וניתן להשכיר בו 5 או 6 דירות. אנחנו היינו עם זוג חברים שלהם ילדה אחת, הם שכרו דירה עם חדר אחד ומטבחון ומרפסת, 7 לילות ללא ארוחת בוקר עלו 53 ירו ללילה. אנחנו שכרנו דירה גדולה יותר כי היינו עם 2 ילדים. בדירה שלנו היו 2 חדרים, מטבחון ומרפסת וכמובן שירותים ומקלחת. אנחנו שילמנו 78 ירו ללילה ל-7 לילות. המחיר כולל את כל התוספות האפשריות, כגון ניקיון, מס העיר וכו'. יש כמה דברים נחמדים בעיירה הזו: 1. היא לא רחוקה יחסית ממינכן , כשעה ועשרים נסיעה ויחד עם זה היא גם סה"כ 40 דקות נסיעה מזלצבורג.
2. כל מי שמשכיר חדר/בית בעיירה מקבל כרטיס X-TRA ruhpolding, הכרטיס כולל כניסה יומית חינם לפארק השעשועים ברוחפולדינג (ראו קישור- http://www.freizeitpark.by/), כניסה יומית לרכבל, כניסה יומית לבריכה ועוד כל מיני הטבות שלא ניצלנו.
3. לכל מי שרוצה להגיע עם הילדים ללגולנד יכול לעשות זאת מבלי להשכיר דירה נוספת ליד מינכן. הנסיע מרוחפולדינג ללגולנד היא שעתיים ועשרים.
סה"כ, מאחר ואין לי עם מה להשוות, הדירה היתה נחמדה מאוד עם מיקום טוב יחסית ומחיר סביר.