יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל
”מלון Pearl City Hotel בקולומבו“
אנחנו סיימנו את הטיול שלנו בסרי לנקה בקולומבו הבירה וכמו כל הטיול, כשהגענו לקולומבו חיפשנו מקום זול ופשוט לישון בו. אחרי הסתובבות של משהו כמו חצי שעה עם מוצ'ילות על הגב וצפיה בכל מיני חדרים מעופשים (חלקם עם עכברים וכו') הגענו למסקנה שלבד יהיה קשה למצוא אכסניה זולה ונורמלית באיזור. נכנסנו ל-Pearl City והאמת שהיה מדהים.
יכול להיות שזאת ההשפעה של כל כך הרבה זמן של שינה בכל מיני פינות הזויות, ונכון שבמונחי ישראל או אירופה מדובר במלון שלושה או מקסימום ארבעה כוכבים, אבל עדיין.
המחיר - בסביבות 40 דולר ללילה לזוג. העובדה שהיתה לנו אשכרה אמבטיה ולא מקלחון, מזרונים נוחים, מזגן (חיוני באיזור הזה) וטלויזיה (שלא חושב שנדלקה...) בחדר הפכו את שלושת הימים האחרונים לתענוג והיו בדיוק במקום. אז נכון שבסכום הזה אפשר לקחת חדר לשבוע בכפרים, אבל עדיין - לקראת הסוף היה שווה להתפנק (בסכום שהוא פחות מאכסניית נוער או בית ספר שדה בארץ...).