יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל
”מסעדת Carmine`s והבופה בסבארו בניו יורק“
רציתי להמליץ בחום על מסעדת קרמיינ'ס, אשר לה שני סניפים בעיר ניו יורק, אחד 100 מ' מהטיימס סקוור.
מדובר במסעדה איטלקית שסגנון ההגשה בה הוא "Family Stile", והם אף מציינים ומסבירים זאת בכניסה. המשמעות היא שגודל המנות פשוט ע-נ-ק! המנות נהדרות, עם הרבה גבינות ו/או בשר, רטבים עסיסיים ופסטה טריה ונימוחה.
בתחילת הארוחה מגישים לשולחן סלסלת ג'בטות ופוקצ'ות עם שלל רטבים עליהם.
עצה שלנו - למרות העיניים הגדולות, נסו להתאפק ולא להזמין מנה ראשונה אלא עיקרית בלבד (אנחנו אפילו את העיקרית לא הצלחנו לסיים), אם אתם זוג, כלל לא בטוח שיהיה לכם בכלל מקום לקינוח....אבל אם כבר פיניתם מקום, אז תזמינו טירמיסו!
ארוחה לזוג עם רביולי גבינות ברוטב עגבניות (יש גם מנות כמו צלעות וכדורי בשר ענקיים ונימוחים עם ספגטי, או לזניה מטורפת בגודלה), שתיה ועוגת גבינה (דווקא עוגת גבינה אל תזמינו שם, חפשו טיפ על מסעדת ה"צ'יז קייק פקטורי" בהמשך) - עלתה לנו כולל מס וטיפ, כ-50$ לשנינו.
כמו כן, רציתי להמליץ על ארוחה מזינה במחיר זול יחסית (סוג של מזון מהיר) במסעדת "סבארו" בניו יורק המגישה בופה (כך לפחות הסניף ליד הטיימס סקוור) לפי משקל של כ-7.5$ לליברה (600ג' בערך) - הבופה כולל שלל מאכלים איטלקיים, סלטים שאינם על טהרת החסה כמו שנהוג בשאר המקומות בארה"ב ובעיקר מבחר של דגי סלמון, וכן שלט פירות לקינוח, וגם חצילים עם גבינות, בשר ועוד ועוד.
אנו מצאנו את המקום כאפשרות מצוינת למזון מהיר שהוא זול (כ-20$ לזוג כולל שתיה, אם לא משתגעים ולא מעמיסים על הצלחת כמו במלונות בישראל) ובעיקר בריא וטעים.