פסטיבלים, חגים ופולקלור מקומי בפוארטו ויאחה ”פורטו ויאחה“
בנסיעתנו לקוסטה ריקה, שהינו בפוארטו ויאחה – החוף הקאריבי. התמקמנו במלון משפחתי קטן בקרבת שדה התעופה, באלחולה, כ-70$ כולל ארוחת בוקר Berlor hotel. מהמלון, יצאנו לפורטו ויאחה, חזרנו אליו ויצאנו שוב לשמורת טורטוגרו. שלושה לילות לא ברצף, כאשר אנחנו משאירים במלון ציוד עודף.
בדיעבד, טוב היה לו לא חזרנו למלון ותאמנו מפגש עם האוטובוס לשמורת טורטוגרו בדרך, כי חזרנו על מרבית הדרך פעם נוספת. בסיום, בעל המלון לקח אותנו ברכבו לשדה התעופה. היחס אישי ונעים.
האזור הקאריבי שונה משאר אזורי הארץ בעיקר ברבגוניות תושביו ותרבותם. אנחנו בקרנו במקום, לא בעונה, כך שלא חווינו את הפסטיבלים והרבה מקומות היו סגורים. מצאנו לודג' נחמד בשם Konga Blue. המקום נחמד, פשוט אבל היחס נעים. המחיר הוא 45$ כולל ארוחת בוקר. בילינו על חוף הים, שנרקלנו קצת ונסענו לכוון אלמוזלינו, כפר קטן עם מסעדה טובה, Maxis. נהנינו מהרחצה והשהות על החוף. מעבר לזה, חבל היה על המאמץ מאחר ויומיים מאוחר יותר הגענו לאזור הקאריבי בעת הביקור בשמורות טורטוגרו. קיווינו לראות מושבות אינדיאנים בברי ברי, לצערנו, לא ראינו.
תגובות ושאלות
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל