היא רק הגיעה, וכבר אנחנו נאלצים ממנה- חברת הלואו קוסט Bees Airlines משעה את כל פעילות התעופה שלה באירופה, לאחר שרשות התעופה האזרחית הרומנית השעתה את רישיון המפעיל האווירי של החברה. Bees “נחתה” בנתב”ג בחודש ספטמבר האחרון והציעה טיסות זולות ליעדים במזרח אירופה, אך מהר מאוד הצטרפה לגל מבטלות הטיסות וביטלה את טיסותיה לארץ. ישראלים רבים שהזמינו כרטיסים עתידיים דרך חברת התעופה, לא יודעים האם יקבלו את כספם בחזרה ומתי.
בחודש דצמבר האחרון, ככל הנראה מסיבות כלכליות לאחר שלא הצליחה לשלם משכורות לעובדיה, פסקה חברת התעופה מלהפעיל את שאר קווי הטיסות שלה באירופה, וכעת נראה כי לאחר השעיית רישיון המפעיל שלה, מטוסי החברה לא יטוסו יותר ברחבי היבשת. למעשה, נכון להיום יש בבעלות החברה מטוס אחד בלבד, והוא מקורקע בבולגריה.
חברת התעופה Bees Airlines היא חברה אוקראינית שנוסדה בשנת 2023 והחלה לטוס במרץ 2024 למגוון יעדים במרכז ומזרח אירופה. מטוס החברה התפרסם בזכות עיצוב כוורת הדבורים שעל זנבו, הלקוח משם החברה. Bees הפעילה מישראל טיסות דו-שבועיות לבוקרשט וטיסה נוספת לסוקיבה שבצפון רומניה.