מעבר להנאה משכיות החמדה הרבות הקיימות בפירנצה, למטייל בעיר יש גם הזדמנות לחוות את הקולינריה המקומית, על טהרת המטבח הטוסקני. מתוך מגוון המקומות והאפשרויות האדיר בעיר, כתבה זו מביאה לכם טעימה קלה של חלק מהם
כמה מילים על מאכלים טיפוסיים ומספר טיפים חשובים בין מגוון המנות העיקריות והטיפוסיות בפירנצה, אוהבי הבשר ישמחו אולי לגלות, שמהמפורסמות היא ה'ביסטקה אלה פיורנטינה', כלומר הסטייק הפיורנטיני. לעומת זאת, סיום ארוחה כאן מסתכם, בדרך כלל, בטבילת עוגיות הקאנטוצ'יני ביין צהבהב, אלכוהולי מאוד ומתוק המכונה 'וין...
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל