מסעדות בספרד

מסעדות בספרד

מהיכן הגיעה גבינת המנצ'גו הספרדית ומה הקשר בין חזיר אדום לחזיר לבן? היכן אוכלים עוגיות טונה ומה לימדו הצרפתים את הספרדים בנושא יין? על אוכל ספרדי ואוכל יהודי ועל הרבה מקומות מעוררי תיאבון בכתבה הבאה

מה לא כתבו על המטבח הספרדי, הטאפאס המפורסם, שמתאפיין במנות קטנות ומהירות, הפאייה שמכילה ארוחה שלמה במחבת אחת והבישול המשובח של הבאסקים ולמרות זאת, כשנכנסים לעובי הקורה או יותר נכון לעומק הסירים, מגלים שיש הרבה יותר ושלכל מאכל יש היסטוריה ארוכה ומרתקת. כשהחזיר נכנס לסיר היהודי אחד מהמרכיבים החשובים ב...

מתוך הכתבה "פינצ'וס וסוכריות טונה: על האוכל הספרדי והקשר היהודי"
לכתבה המלאה

כתבות ומדריכים על מסעדות ואוכל בספרד

טיפים והמלצות על מסעדות ואוכל בספרד