תמונה ראשית עבור: הלגונה הסודית, שנורקלינג באכזיב וסתלבט במקום הנוסטלגי, קלאב מד לשעבר - יום בצפון

יש לכם יום פנוי?

הנה יום מושלם בשבילכם. הזמינו מקום בחוף הים אכזיב. הזמינו מקום לשנורקלינג או בטרק ים אכזיב או בגלי ים (שימו לב להנחות השונות). תגיעו לפני כדי ליהנות מהלגונה הסודית. תקנחו בחוף הים עד סוף היום.

אז זה מה שעשינו בגדול. הגענו והתפעלנו מהלגונה הזו. המים היו כמו בסיישל והשקט היה כמובן מרגיע. כשהגיע תורנו לשנרקל, המדריך השיט את הסירה מהר מאד, מה שגרם ליעל ולי לצרוח עד השמיים. רק עם הבדל קטן. אני צרחתי: "אני לא רוצה למות! די! די! די!" ויעלי צרחה: "החיוך לא יורד לי מהפנים! עוד! עוד! עוד!" ואז עצרו לנו ליד שמורת טבע עם אלמוגים, שם ראינו דגים מהממים שבאו להגיד לנו שלום:) סיימנו לשנרקל, הילדים היו בעננים ונסענו לחוף אכזיב שנמצא ממש ליד (הזמנו מקום מראש, אבל אף אחד לא בדק בכניסה). נישנשנו משהו במסעדה בחוף. פה זה כבר ממש הרגיש כמו סיני, כי הם עובדים ב"זמן סיני" ואין חצי מהתפריט. אפילו אין סיסמא לוויפיי. הכל אין שם. אבל היה טעים והם היו חמודים:)

פעם היה קלאב מד באכזיב, למי שזוכר. אני ביליתי שם המון. מי שהיה שם בוודאי זוכר את בריכת האינפיניטי, האנרגיה המטורפת שהיתה שם, המסיבות (הו, המסיבות!), ארוחות הבוקר המאוחרות במבנה העתיק והמיוחד שם.. האוכל... נדהמתי לגלות שלא נשאר זכר מכל אלו והיום יש בונגלוסים של רשות הטבע והגנים בלבד. במקום הבריכה יש פרחי בר ובמקום בו היו חיים שלמים יש שלט של אין כניסה היום.

לא ברור לי איך המקום עם הכי הרבה פוטנציאל בארץ הפך לכזה מקום שומם. לא שזה לא מקסים להיות שם בבונגלוסים. זה מקסים, אבל זה יכל להיות ריזורט מושלם למשפחות / רווקים / חתונות.. לא חבל? זה כמעט כמו להגיד לנו: היי, נשים בנות 40+: אתן כבר לא רלוונטיות. אתן צמח הבר, תשארו עם הזכרונות?? HELL NO

נשארתי עם הזכרונות וחזרנו לים :) וזהו, אחלה יום בצפון עבר לו.

#למהשאהנהלבד #לגונה #אכזיב

הזמנת טיסות, מלונות, אטרקציות ועוד שירותים לישראל