פעם ראשונה שלכם באתונה?
תנו לנו להכיר לכם את אתונה האותנטית בשלוש שעות, דרך האוכל הגרפיטי והסיפורים!
נעים להכיר, אנחנו אלה וצליל, אתונאיות ישראליות שעורכות סיורי בוטיק בסמטאות הצדדיות הסמוכות למרכז אתונה.
הסיור הראשון - סיור הקולינריה וגרפיטי - אנו נסייר יחד בין הרחובות הצדדיים בהם המקומיים חיים, עובדים, עושים קניות ואוכלים.
אתם תהנו מסיור גרפיטי צבעוני ובו אתם תכירו את ההיסטוריה של העם היווני דרך יצירות אומנות שונות בסמטאות הצבעוניות שדרכן נעבור, ונספר לכם על הגרפיטי הקשור למחאות, לכבוד האדם וחרותו, גרפיטי פמיניסטי, גרפיטי תלת מימד, ואפילו יצירות של אמנית ישראלית מאוד מוכרת ברחבי העולם.
ובנוסף אתם תכירו את תרבות האכילה היוונית בתחנות בהן נגיש לכם אוכל יווני אותנטי ונלגום יחד משקה מקומי משובח.
אנו נעצור במספר דוכני מזטים מקומיים, מאפיות ותיקות וגם דרך מספר מקומות טרנדיים שאסור לכם לפספס.
אתם תחוו את יוון דרך העיניים שלנו, הסיור מתבצע בנוחות ובקצב שלכם.
הסיור השני - סיור אתרי החובה - עובר בבנייני האוניברסיטה, האקדמיה והספרייה הלאומית הישנה המפוארים, טקס חילופי המשמר, בגנים הלאומיים, אגם מלאכותי בו חיים ברבורים וצבי ים, ונראה מגוון של פרחים, עצים וצמחים מיוחדים מרחבי העולם, איצטדיון השיש קלימרמרו, אנאפיוטיקה (שכונה קטנה הנראת כמו אי יווני עם בתים לבנים, דלתות כחולות ופרחים צבעוניים) סמטאות שכונת הפלאקה, ונסיים באזור מרכזי.
סיור קולינרי וגרפיטי באתונה!!!
או סיור שעובר דרך כל אתרי החובה באתונה?
אפשר להזמין גם את שניהם!
לפרטים נוספים חפשו אותנו בפייסבוק - "הסודות של אתונה" או שלחו לנו מייל או הודעה פה באתר!
תהנו מהחופשה שלכם באתונה!!!