יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל
”גן החיות Pairidaiza - פשוט נפלא“
גן החיות הכי מדהים שהייתי בו, הם לקחו שטח ענקי בטורנאי ובנו בו אזורים שמייצגים את כל היבשות, אפריקה, אוסטרליה ואסיה ופינת ליטוף גדולה לילדים. בנוסף, יש להם את עולם המים, שגם הוא האקווריום הכי מדהים שהייתי בו וכדאי להתחיל כאן, בכדי שלא תגיעו שבעים. על יד יש פינגוונים וכלבי ים ואריות ים.
הכניסה יקרה 24.5 יורו לאדם, לא זוכרת כמה לילד, אבל אם אתם מתכננים להיות באזור יותר מפעם אחת, שווה לקנות כרטיס לעונה, שעולה פחות ממחיר של שני כרטיסים, נדמה לי 38 יורו ולבוא כמה פעמים שאפשר.
אם יש ילדים זה עוד יותר מומלץ: יש המון אזורים של פעילות לילדים וגני שעששועים. למבוגרים יש באזור הסיני אפשרות לפילינג עם דיגוגנים, יש גשרים שמתנשאים מעל חלק מהפארק ואפשר לטייל עליהם. בקיצור, הייתי שם מ-11:00 עד 17:00 ולא הספקתי לראות הכל ואני בטוח אחזור לשם אם אני אגיע שוב לבלגיה. זה בערך שעה נסיעה מבריסל וצריך להחליף רכבת אבל זה שווה!