מסלול עד שבוע בונקובר ”ארבעה ימים בוונקובקר והסביבה“

יום ראשון : הגעה לוונקובר בערב, Check in במלון מצוין – Paramount, הנמצא במרכז העיר. 

יום שני : יצאנו לטיול של חצי יום בפארק סטנלי. הפארק הוא ענק בגודלו, קילומטרים רבים של מסלולי הליכה. אנו הלכנו בציר המרכזי של הפארק, ראינו את עמודי הטוטם המרשימים בדרך ולאחר מכן המשכנו על הטיילת. תוך כדי הליכה, ראינו מטוסים ימיים רבים ממריאים ונוחתים ממש קרוב אלינו.

המשכנו בהליכה על הטיילת, עברנו את ה-Lions Bridge המרשים, שתוכנן על ידי אותו מתכנן של גשר הזהב בסן פרנסיסקו – לפי המראה אי אפשר לטעות. לאחר כקילומטר וחצי הגענו ל"חוף השלישי" (Third Beach), מקום עם נוף מאוד יפה.

המשכנו לטייל בפארק והחלטנו לקחת את ה-Big Bus, כדי שנוכל להגיע לכל המקומות האטרקטיביים במהירות ויעילות. בדיעבד, היינו יכולים לקחת אותו מהבוקר. העלות ליומיים, כולל שייט לאי גרינוולד – 45 דולר.

המשכנו עם האוטובוס לאי גרינוולד, שטנו לאי – מקום נחמד – שוק סגור עם ירקות, דגים מסוגים שונים, גבינות ועוד ועוד. מהאי גרינוולד לקחנו את האוטובוס לגסטאון, שבה יש את שעון הקיטור המפורסם, שכל רבע שעה משמיע מנגינה. השכונה עצמה מאוד נחמדה – הרבה מסעדות וחנויות תיירים מסוגננות.

יום שלישי: לאחר ארוחת הבוקר במלון, יצאנו בבוקר לסיור עם ה-Big Bus לאזור הצ'ינה טאון, מקום לא כל כך סימפטי עם הרבה קבצנים ואנשים קצת מוזרים. לאחר מכן, חיפשנו את המוזיאון הטוב ביותר בעיר על פי המדריך לונלי פלנט, מוזיאון המשטרה. מוזיאון מיותר לחלוטין – 4 חדרים שבהם מציגים כלים שנתפסו לעישון סמים, סכינים ואולרים שנתפסו אצל עבריינים, קצת כלי נשק, כולל עוזי וזהו.

מקנדה פלייס, לקחנו הסעה לגשר התלוי ב"קפלינו". ההסעה למקום הינה בחינם, וההסעה יוצאת כל חצי שעה החל מ-9:00 מקנדה פלייס ועוצרת במספר בתי מלון. עלות הכניסה לפארק הגשר התלוי – 32 דולר ואת הכרטיסים קנינו בכניסה לפארק. ניתן לקנות את הכרטיסים גם במשרד בקנדה פלייס, אך שם העלות 36 דולר. הנסיעה לגשר נמשכת כחצי שעה. הגשר התלוי שאורכו 170 מטר נמצא בתוך פארק מסודר היטב, כולל מסעדה של מזון מהיר, נגנים המופיעים כל חצי שעה עם מוסיקת קאנטרי, חנות מזכרות ועוד מסלולי הליכה של כשעה על גשרים התלויים בגובה בין שמונה עצים ומסלולי הליכה נוספים. 

יום רביעי : בבוקר נסענו עם ה-Big Bus לגנים הסיניים בציינה טאון, כולל הדרכה של כשעה על הגנים. הכניסה עולה כ-10 דולר, אך אני חייב לציין – הגנים והמבנים לא מרשימים במיוחד, ואני הייתי מוותר על הביקור.

לאחר מכן נסענו ל-Grouse Mountains. ההסעה יוצאת וחוזרת מקנדה פלייס בלבד, ולכן נסענו באוטובוס לקנדה פלייס ומשם לקחנו את האוטובוס של 11:00 למקום. עלות הכניסה לפארק – 46 דולר, כולל עליה לתצפית מתחנה הרוח – כדאי להוסיף את השישה הדולרים הנוספים לעליה למגדל התצפית – הנוף משם מדהים והעלייה למגדל עצמה הינה חוויתית עם עליה וירידה בכסא על רכבל (של הגולשים).

במקום יש פסלים סביבתיים מרשימים וגדולים, רובם מעץ, מסעדה של אוכל מהיר, אזור של דובי גריזלי והופעות, אנו היינו בהופעה נחמדה של שני בדרנים, שביצעו פעלולים שונים. 

לכל המידע על ונקובר קנדה
הטיפ עזר לך?

תגובות ושאלות

יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל

הוסיפו טיפ

הזמנת טיסות, מלונות, אטרקציות ועוד שירותים לונקובר

אטרקציות בונקובר

מלונות ומקומות לינה בונקובר

מדריכים ונותני שירות בונקובר

נהגים בונקובר

הכתבות הכי נצפות השבוע

הפוסטים הכי נצפים השבוע

חדשות התיירות והתעופה

קצת השראה לטיול הבא

המיוחדים שלנו

הטיפים הכי נצפים השבוע

לאן טסים בקיץ?

חופשת קיץ למשפחות בהרי האלפים

טסים עם אל על

ROAD TRIP: המדריך להשכרת רכב בחו"ל

טיולי טבע ושטח בחו"ל

קרוזים והפלגות נופש

כתבות ומדריכים לחופשת סקי

חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני שעה
החל מ-125 אירו הלוך ושוב: מבצע טיסות חדש לאירופה בשיא הקיץ לאייטם המלא
החל מ-125 אירו הלוך ושוב: מבצע טיסות חדש לאירופה בשיא הקיץ
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 6 שעות
לא רק סרטונים וריקודים: כך הפכה טיקטוק למנוע החדש לתכנון חופשות לאייטם המלא
לא רק סרטונים וריקודים: כך הפכה טיקטוק למנוע החדש לתכנון חופשות
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 23 שעות
החופשה מתייקרת: עיר הבירה הפופולרית הכפילה את מס התיירים לאייטם המלא
החופשה מתייקרת: עיר הבירה הפופולרית הכפילה את מס התיירים
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 23 שעות
תשכחו מכרית צוואר מתנפחת: ענקית התעופה השיקה פיתוח שיעזור לכם לישון בטיסה לאייטם המלא
תשכחו מכרית צוואר מתנפחת: ענקית התעופה השיקה פיתוח שיעזור לכם לישון בטיסה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
העצמה נשית בישראייר: שלוש טייסות חדשות הצטרפו לצוות הטיסה לאייטם המלא
העצמה נשית בישראייר: שלוש טייסות חדשות הצטרפו לצוות הטיסה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יום
הקיף את כדור הארץ פעמיים וחצי: המסע האווירי המטורף של נשיא פיפ"א במהלך המונדיאל לאייטם המלא
הקיף את כדור הארץ פעמיים וחצי: המסע האווירי המטורף של נשיא פיפ"א במהלך המונדיאל
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
בשורה לישראלים: הוויזה לאירופה נדחתה שוב לאייטם המלא
בשורה לישראלים: הוויזה לאירופה נדחתה שוב
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
עכשיו זה רשמי: דרישת הוויזה לקולומביה עבור ישראלים תבוטל בקרוב לאייטם המלא
עכשיו זה רשמי: דרישת הוויזה לקולומביה עבור ישראלים תבוטל בקרוב
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
אזהרה לטסים לאיטליה: שיבושים וביטולי טיסות ברחבי המדינה לאייטם המלא
אזהרה לטסים לאיטליה: שיבושים וביטולי טיסות ברחבי המדינה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני יומיים
בצל המלחמה באיראן: שר החוץ של המדינה הידידותית הגיע לביקור תמיכה בישראל לאייטם המלא
בצל המלחמה באיראן: שר החוץ של המדינה הידידותית הגיע לביקור תמיכה בישראל
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 5 ימים
אזהרה חמורה במדינה הפופולרית: סכנה ממשית לתיירים ומקומיים ב-16 ערים לאייטם המלא
אזהרה חמורה במדינה הפופולרית: סכנה ממשית לתיירים ומקומיים ב-16 ערים
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 5 ימים
סופ"ש עמוס בנתב"ג: רשות שדות התעופה מפרסמת המלצות למגיעים עם רכב לאייטם המלא
סופ"ש עמוס בנתב"ג: רשות שדות התעופה מפרסמת המלצות למגיעים עם רכב
פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל
ברוכים הבאים ל-Travel Maker, הפודקאסט של למטייל על כל מה שחם בתיירות בארץ ובעולם. פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל