יקב דלתון מתחדש בסדרה חדשה "האוסף המשפחתי"

יריית הפתיחה לחגיגות ה 30 ליקב דלתון, היא סיבה למסיבה ולהשקת סדרה חדשה "Family collection". השקת הסדרה החדשה, מתרחשת אחרי עשור רווי התפתחות ושינוי של היקב, בו הוחלט להיפרד מסדרת רזרב של היקב ולהתחדש בסדרה חדשה, מדויקת יותר - האוסף המשפחתי.
מיקה רוס
|
תמונה ראשית עבור: יקב דלתון מתחדש בסדרה חדשה "האוסף המשפחתי"

היינות בסדרה, מייצגים בצורה מובהקת את המסורת, הצמיחה, וההתחדשות שעברה משפחת הרוני כמשפחה וכיקב בראשית דרכו ועד היום.
יינות איכותיים שנעשו באהבה ומסירות אין קץ ומייצגים את המורשת המשפחתית של המשפחה בגליל.
 הסדרה כולה עשויה יינות זניים מתיישנים מהפירות ומהכרמים המשובחים ביותר של דלתון. בשילוב הניסיון וההכרות העמוקה עם האדמה במרום גליל.

קברנה סוביניון- "פאמילי קולקשיין" 
הכרם - ענבי הקברנה סוביניון של יקב דלתון גדלים ברחבי הגליל העליון כאשר החלקות המובחרות ביותר שלנו בלבד מגיעות לבלנד המשפחתי של קברנה סוביניון . יין זה מורכב מ100% ענבי קברנה סובניון המגיעים משלושה חלקות מובחרות במרום הגליל: כפר שמאי, אלקוש וכרם בן זמרה.
 סוביניון . יין זה מורכב מ100% ענבי קברנה סובניון המגיעים משלושה חלקות מובחרות במרום הגליל: כפר שמאי, אלקוש וכרם בן זמרה.

רשמי טעימות
 ליין הקברנה סוביניון FC צבע אדום עז וגוף מלא. באף נוכח של דובדבן, טבק, וצמחי בר גלילים כמו זעתר ומרווה. בפה פרי בשל וטאנינים רכים.

המלצות הגשה
 מאוד מומלץ להנות מהיין לצד מנות בשריות או פסטה. ניתן ליישן יין זה ללא חשש למשך עשור ואפילו יותר. טמפרטורת הגשה 18-20 מעלות.


סוביניון בלאן - "פאמילי קולקשיין"
 סוביניון בלאן מגיע מחלקת הוואדי בכרם אלקוש, אשר נמצא בתוך ערוץ נחל מתת. החלקות מבודדות ונהנות ממיקרו אקלים קריר במיוחד וערפילי התורם לקצב ההבשלה האיטי , וכתוצאה היין יוצא רענן, ארומטי וחומצי. בציר הענבים הינו בציר ידני שהתקיים בחודש אוגוסט.

רשמי טעימות
 היין מתאפיין בצבע ירקרק כמעט שקוף לחלוטין. צבע זה מתקבל כתוצאה מבציר של הענבים בשלב הבשלה מוקדם ומשמירה קפדנית של המיץ מפני חמצן. כמו כן ליין ארומות של עשב, פיטנגו, גואיבה, ואשכולית לבנה. ליין חמיצות רעננה התורמת לטעם ארוך בחך.

המלצות הגשה
מתאים במיוחד לליווי מנות מעודנות.
 טמפרטורת הגשה 8- 10 מעלות.

שיראז "פאמילי קולקשיין"
 שיראז FC מגיע כולו מכרמי השיראז הטובים ביותר מהחלקה הוותיקה של היקב בשמורת הטבע של הר מירון- כרם ספסופה ומעט מכרם אלקוש. החלקות נבצרו בתחילתו של אוגוסט.


רשמי טעימות 
זהו יין קטיפתי ומלא, באף ארומות של פרי בשל, קינמון פלפל שחור. בפה ההין רך וחלק, יש לו טאנינים מאוד מאוזנים ,חומציות נמוכה האופיינית לזן השיראז וסיומת ארוכה ביותר.
 המלצות הגשה יין זה מתאים למאכלי קדירה, צלעות טלה או לליווי גבינות קשות. טמפרטורת 18-20 מעלות.

דילים לחופשה המושלמת

כתבות נוספות מתוך מגזין החיים הטובים: לייפסטייל והשראה לחופשה

כתבות ומדריכים לחופשת סקי

חדשות התיירות והתעופה

המיוחדים שלנו

קצת השראה לטיול הבא

מתארגנים לטיול: ציוד, ביגוד, המלצות וטיפים לדרך

ביטוח נסיעות לחו"ל: כל מה שצריך כדי לטוס בראש שקט

מגזין החיים הטובים: לייפסטייל והשראה לחופשה

פסח 2024 -לאן לטוס לחופשה הבאה?

ספארי צלילה: המדריך לצולל המתחיל

תמונות מהטיול: היעדים שהכי כיף לצלם

הכתבות הכי נצפות השבוע

הפוסטים הכי נצפים השבוע

הטיפים הכי נצפים השבוע