המטבח הסיני - המרכיבים והמאכלים הייחודים לסין
עידן אייל, ישראלי שגר ועובד בסין, מספר על ייחודיותו של המטבח הסיני, על המרכיבים החשובים של הארו...
עידן אייל, ישראלי שגר ועובד בסין, מספר על ייחודיותו של המטבח הסיני, על המרכיבים החשובים של הארוחה ועל העקרונות המבדילים אותו מהמטבח המערבי.
כשאתם מדמיינים אוכל סיני, תעצמו את העיניים, תנשמו עמוק, תחדדו את כל חושי הטעם והריח, תפעילו את בלוטות הריר ואל, אל תדמיינו את האוכל הסיני המוצע בארץ. אין מספיק מילים שבאמצעותם אוכל לתאר את העושר העצום של המטבח הסיני, כל מה שאוכל להגיד הוא שהסינים מסוגלים לעשות הכל עם הכל, הם מקפיצים, מאיידים, מרתיחי...
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל