מסלול ארוך בברזיל ”טיול בברזיל בחודשים יולי אוגוסט“
טיסות: אתר אינטרנט של Gol או Tam אם לא מצליחים להזמין דרך האתר הברזילאי אנחנו נכנסנו דרך האתר של ארגנטינה והצלחנו. מהניסיון שלנו, כדאי להזמין מקום מראש כי אז המחירים יותר זולים.
מזג אוויר: מזג אוויר בחודשים יולי אוגוסט 2009 (טיילנו מאמצע יולי עד כמעט סוף אוגוסט) - היינו בג'רי, פיפה, נטאל, לנסויס ומורו. הייתה שמש ברוב היום והיה חם, לפעמים הבוקר התחיל בשעה-שעתיים של גשם. בסה"כ היה מזג אוויר טוב מאוד לדעתנו, כי גם היה חם והיה כיף להיכנס למים. היו לפעמים עננים אז היה אפשר לטייל בלי שיהיה יותר מידי חם. למרבה ההפתעה בג'רי ירד יותר גשם משאר המקומות ואמרו לנו שזה לא קרה 30 שנה.
מקומות לינה ומחירים: כל המקומות שישנו בהם היו עם מיטה זוגית, שירותים ומקלחת צמודים וכללו ארוחת בוקר. בחרנו חדרים יחסית גדולים ומרווחים ולפעמים הייתה גם מרפסת ושילמנו בין 70 ל- 90 ריאל לחדר.
תגובות ושאלות
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל