סוכנות דיסקברי טיול עולמי ”דיס המלצה ואכזבה גדולה על חברת דיסקברי -“
דיס המלצה על חברת הטיולים הכי גרועה שהכרתי - דיסקברי טיולים
טיול למרוקו אוקטובר 2019. התחלת מסע- סבלות עצמית, משקל של 15 קילו ויותר עשרות מטרים למרחק רב לכוון מעבורת. לאחר שאמרתי לסוכן מהחברה שדרכו סגרתי את הטיול, שיש לי בעיות גב הוא אפילו לא טרח להגיד לי שיהיה קושי רב של העברות וסבלות עצמית. מה שטרח להגיד שבטיול זה לעומת שאר החברות אראה את העיר טנג''יר. אבל לא כך היה לצערי הרב.
ארבע מקומות מתוכנית הטיול לא התממשו כולל טיול בעיר טנג''יר. כל מה שאני זוכרת מהטיול זה שהמדריך לקח אותנו להמון חנויות שיווקיות שככל הנראה הוא עובד איתם למען עמלה. לא היה לי אפשרות עם זמן נורמלי לבחור על דעת עצמי קנייה חופשית בשווקים וליהנות מהשווקים אלה רק בחנויות היוקרתיות שהמדריך בחר מראש ושלא היו רשומים בתוכנית. ובכל חנות שבחר המדריך לעמלתו נשארנו שם בן שעה וחצי לשעתיים. ומי שמכיר את מרוקו יודע שיש מרחקים בן עיר לעיר ואם מגיעים לעיר מסויימת צריכים כבר לחוות את החוויה התרבותית המקומית. בגלל זמן ממושך בחנויות נמנע מאתנו להגיע למספר מקומות שהיו רשומים בתוכנית. להזכירכם לא כל יום אני במרוקו. והמון כסף שילמתי על הטיול הזה.
באתר שלהם ובפייסבוק יש רק תגובות חיוביות ואת השליליות הם מוחקים, יתרה מכך כל התגובות החיובית אם תבדקו לעומק רשומים על אותו נוסח אם מעט שינויים. מה שמראה שאין שקיפות ומידע אמין לנוסע.
רשמתי מכתב למנכ"ל בפרוט רב ושלחתי פעמים לחברה ולמנכ"ל דואר רישום ליד. אך לא הייתה התייחסות בכלל. זו פעם ראשונה שלי שאני חווה טיול מאורגן גרוע. לכן אני כותבת כאן את דעתי האישית. להיזהר ולהתרחק מהחברה הזו.
תגובות ושאלות
יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל