מסלול עד שבוע באיזור האגמים ”3 ימים ראשונים באיזור אגם גארדה“

חזרנו משבוע קסום באגם גארדה: שתי משפחות ילדים בגילאים 15, 13, 6, 7. צריך לזכור שהטיול צריך לתאם כמעט את הרצון של כולם. טיול עם ילדים אינו דומה לטיול של זוג. זיכרו זאת וכך תהנו יותר זה במחיצתו של זה. בלי הרבה קיטורים ועצבים. הטיול שלי תוכנן מראש קצת אחרת ולאחר התייעצות עם הילדים נעשו במסלול שינויים. 

להלן הטיול שלנו שהיה מוצלח ומהנה. שימו לב יש מקומות שכדאי לבדוק מזג אויר. אצלנו בכל השבוע בשעות הלילה ירד גשם. ביומיים האחרונים גם בשעות הערב. יורד גשם אבל עדיין חם!! (חבל על פליזים ואחרים מספיק סווצ`רט לכל אחד). ספר התורה שלנו היה ``המשפחה המטיילת`` מדריך לטיולי משפחות בצפון איטליה של שלומית יפת-ביאליק. מומלץ בחום!

לנו בפסקרייה בצד הדרום מזרחי של האגם. כחצי שעה מורונה. ביום שבת נחתנו בורונה לקראת השעה 14:00 ומיד עם ה - GPS על מזוודותינו (מאחר ומקבלים חדרים רק ב1700) יצאנו לורונה. עיר מקסימה. מתחילים בפיאצה ברה (BRA) שהיא כיכר מקסימה עם הארנה מאחור. אכלנו בכיכר כי הגענו בשעה שברוב המסעדות המטבח סגור (שימו לב גם בעונה הבוערת בין השעות 14:00-18:00) והמטבחים נסגרים. 

מדרחוב מאזיני מקסים עם הרבה גלידריות. סמוך לפיאצה ארבה החצר של יוליה. בשעות הערב הגענו לכפר הנופש שהוא מקסים בפני עצמו. קניות בסופר ושינה ערבה. ביום ראשון השתדלנו לנוח. הילדים ישנו עד מאוחר ואנחנו עם הקטנות הלכנו לבקר בעיר פסקיירה (5 דק` מהכפר). מדרחוב מ-ק-ס-ים ושקט. חנויות יפות יופי של מחירים בחנות של חזיות ותחתונים. קפוצ`ינו טוב ומי צריך יותר. יש הפלגות מהמזח של העיר לא עשינו קצת יקר. המקום מקסים גם ביום ובעיקר בלילה/ערב (מחשיך לקראת 21:00) אז אם אתם באיזור שווה מאוד.

בערב נסענו לפארק מים מינרליים (Parco Termale Del Garda) שנמצא בעיירה Cola` עשרים דק` מפסקיירה. הפארק מקסים משטרע על שטח רחב ידיים מדשאות ענקיות, נקי ומטופח. הגענו בשעות האור 19 יורו למבוגר, 13 לילד. עד גובה 1.10 לא משלם. מקסים שווה הכל! המים חמים ונעימים. בשעות היום יש שתי בריכות ענקיות פעילות, עם גייזר באמצע, מזרקות עיסוי ומפלי מים. כשמחשיך המקום מקסים יותר הילדים נהנו בטירוף. קחו בגדי החלפה ומגבות יש מקלחות (קצת מוזנחות) אבל שווה. הצטיידו באוכל לפיקניק וזו ממש חגיגה! המקום פתוח עד שעות הלילה!

ביום ב` נסענו לוונציה (ראו בטיפ וונציה). יום ג`: (מסלול 17 בספר) פארק סיגורטה שנמצא בכפר  Sul Mincio / הצטיידו בפירות וחטיפים אפשר גם סנדביצ`ים. הגענו ישירות לפארק זהו יום רגוע וכייפי (רצוי אחרי יום לוונציה). הפארק גדול רחב ידיים ויפה, בילינו בו כ - 3 שעות. משכירים עגלת גולף שמתאימה ל - 4 איש. ועוד אופניים ששכרנו לבן הגדול. יש בפארק מקום מוסדר לפיקניק כשהתעייפנו ורעבנו ישבנו לעשות פיקניק. הפארק מהמם. הנסיעה מקסימה, האוויר נקי, והבילוי המשפחתי מושלם! משם המשכנו לכפר בורגטו כפר קטן וציורי. החנויות מקסימות, לצערי המסעדה המומלצת בספר היתה סגורה כי נפלנו על שעת צהריים אבל תנסו.

לכל המידע על איזור האגמים איטליה
הטיפ עזר לך?

תגובות ושאלות

יש לכם טיפ מדהים להוסיף?
שתפו אותו עם קהילת המטיילים של למטייל

הוסיפו טיפ

הזמנת טיסות, מלונות, אטרקציות ועוד שירותים לאיזור האגמים

אטרקציות באיזור האגמים

מלונות ומקומות לינה באיזור האגמים

מדריכים ונותני שירות באיזור האגמים

הכתבות הכי נצפות השבוע

הפוסטים הכי נצפים השבוע

חדשות התיירות והתעופה

קצת השראה לטיול הבא

המיוחדים שלנו

הטיפים הכי נצפים השבוע

לאן טסים בקיץ?

חופשת קיץ למשפחות בהרי האלפים

טסים עם אל על

ROAD TRIP: המדריך להשכרת רכב בחו"ל

טיולי טבע ושטח בחו"ל

קרוזים והפלגות נופש

כתבות ומדריכים לחופשת סקי

חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני שעה
לא ביוון ולא בקפריסין: החוף הכי מפתיע באירופה נמצא דווקא במדינה בלי ים לאייטם המלא
לא ביוון ולא בקפריסין: החוף הכי מפתיע באירופה נמצא דווקא במדינה בלי ים
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 17 שעות
החל מהקיץ: המס החדש שייקר את החופשה ביעד האירופי הפופולרי לאייטם המלא
החל מהקיץ: המס החדש שייקר את החופשה ביעד האירופי הפופולרי
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 17 שעות
ארקיע: עיכובים משמעותיים ודחיית טיסות בעקבות תקלה טכנית לאייטם המלא
ארקיע: עיכובים משמעותיים ודחיית טיסות בעקבות תקלה טכנית
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 19 שעות
בשורה לתיירים באיטליה: האתרים האייקוניים ייפתחו לראשונה עד שעות הלילה המאוחרות לאייטם המלא
בשורה לתיירים באיטליה: האתרים האייקוניים ייפתחו לראשונה עד שעות הלילה המאוחרות
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 21 שעות
תשכחו מרומא ופריז: זו עיר הבירה שנבחרה ליפה ביותר באירופה לאייטם המלא
תשכחו מרומא ופריז: זו עיר הבירה שנבחרה ליפה ביותר באירופה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 3 ימים
טיסות החל מ-77 דולר: חברת התעופה יצאה במבצע קיץ משתלם במיוחד ליעדים באירופה לאייטם המלא
טיסות החל מ-77 דולר: חברת התעופה יצאה במבצע קיץ משתלם במיוחד ליעדים באירופה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 3 ימים
אזהרה לתיירים באיטליה: קנס של 275 אירו על סלפי בעיירה הציורית לאייטם המלא
אזהרה לתיירים באיטליה: קנס של 275 אירו על סלפי בעיירה הציורית
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 3 ימים
6 מדינות בטיול אחד: זה המסלול המרהיב החדש שייקח אתכם מפולין עד איטליה לאייטם המלא
6 מדינות בטיול אחד: זה המסלול המרהיב החדש שייקח אתכם מפולין עד איטליה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 3 ימים
תשכחו מבודפשט וסופיה: זו העיר הכי זולה לחופשת קיץ באירופה לאייטם המלא
תשכחו מבודפשט וסופיה: זו העיר הכי זולה לחופשת קיץ באירופה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 4 ימים
לא רק בטן-גב: זה האי שנבחר למספר 1 באירופה לגלישה וצלילה לאייטם המלא
לא רק בטן-גב: זה האי שנבחר למספר 1 באירופה לגלישה וצלילה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 4 ימים
לא אוורסט ולא אנאפורנה: ראש ממשלת נפאל ממליץ על הטרק הכי שווה בהימלאיה לאייטם המלא
לא אוורסט ולא אנאפורנה: ראש ממשלת נפאל ממליץ על הטרק הכי שווה בהימלאיה
חדשות התיירות
חדשות התיירות
לפני 5 ימים
החל מ-125 אירו הלוך ושוב: מבצע טיסות חדש לאירופה בשיא הקיץ לאייטם המלא
החל מ-125 אירו הלוך ושוב: מבצע טיסות חדש לאירופה בשיא הקיץ
פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל
ברוכים הבאים ל-Travel Maker, הפודקאסט של למטייל על כל מה שחם בתיירות בארץ ובעולם. פודקאסט למטייל
פודקאסט למטייל