אחרי 180 יום מסביב לעולם היא מבקרת בישראל!

תמונה ראשית עבור: אחרי 180 יום מסביב לעולם היא מבקרת בישראל! - תמונת קאבר
צילום: יח"צ

חשבתם פעם לשוט בכל העולם באוניה? אורחת יפהפייה ונוצצת עגנה ביומיים האחרונים בנמל חיפה, זה היה חלום לראות אותה מבפנים וליהנות מהשפע הקולינארי האיכותי שבה! מדובר באוניית הפאר Insignia של חברת אושיאניה קרוזס שהגיעה לביקור בישראל ועגנה בנמל חיפה עד שהמשיכה אל היעד הבא.

מאת: יעל כפיר – מערכת אתר למטייל

הביקור שלה בארץ הוא חלק ממסלול ייחודי “מסביב לעולם ב-180 יום”, שבמהלכו עוברת האוניה במספר רב של יעדים מדהימים ברחבי העולם, החל מהים הקאריבי ומקסיקו, לאוסטרליה והפיליפינים, משם לסין ולאחר מכן ליפן, וייטנאם, תאילנד, הודו, מצרים, ישראל, איי יוון, ויעדים שונים באירופה, משם היא חוזרת לארה"ב, ולבסוף תעגון במיאמי ב-11 ביולי.

תארו לעצמכם – חצי שנה של הפלגה מסביב לעולם, מעניין כמה אנשים עושים את המסלול הזה מהתחלתו ועד סופו חוץ מאנשי הצוות...

הבריכה החיצונית על סיפון האונייה, צילום" יח"צ

הביקור באוניה היוקרתית אפשר לראות את גודל ההשקעה של חברת אושיאניה קרוזס בחידוש פני האוניה, אזורי המגורים שופצו לחלוטין, המרחבים הציבוריים גם הם שודרגו ורועננו בסטייל ייחודי. נראה שנעשתה מחשבה עמוקה מאחורי כל רהיט וכל שטיח שמקשטים את חלל האוניה והאווירה היא יוקרתית וגם מאוד ביתית, בייחוד בזכות אזורי הישיבה, הספרייה הענקית עמוסת הספרים ופינות הישיבה הנוחות. באופן כללי האוניה שקטה ונעימה ו יש בה אווירה מיוחדת.

באוניה ניתן לראות אלמנטים ממיטב מותגי עיצוב הפנים מהמובילים בעולם, כגון Baker ו-Donghia, שלא לדבר על סט הצלחות היפהפה שעוצב במיוחד על ידי ורסאצ'ה, מה שיגרום לכם לאכול מאוד בזהירות, כי כל צלחת עולה 3,000$!

כמו כן, יצירות אמנות רבות מקשטות את האונייה, ביניהן עבודות מקוריות וייחודיות, שנראה שנבחרו בקפידה על מנת להתאים לקונספט הכללי. יש שהרגישו שזה כמו לשוטט במוזיאון, לנוכח יצירות האמנות המרשימות, הנברשות היפהפיות ושלל רהיטי הווינטג'.

הספריה היפהפיה, עם ציורי התקרה המקסימים, צילום: יח"צ

בפן הקולינרי גם כן מדובר בחווייה איכותית ברמה גבוהה, התפריטים באוניות של אושיאניה הורכבו על ידי המאסטר שף ז'אק פפין המפורסם, שנחשב לאחד השפים המוערכים והפופולאריים בעולם, כך שבהחלט יש למה לצפות! התפריטים מכילים מגוון מנות מדהימות לכל אחד, כולל מנות כשרות וגם שפע של מאכלי ים, דגים ובשרים איכותיים. התפריט העצום לא יצליח לאכזב אף אחד, האוכל מופלא וכן היינות ואפילו שמן הזית, שאותו בוחרים מתוך תפריט ייחודי.

מי שזוכה להיות בין אורחי האוניה מוזמן להשתתף בסדנאות בישול המתקיימות במהלך ההפלגה בהדרכתם של מיטב השפים המובילים של אושיאניה.

לאחר שעברה חידוש ושדרוג מקיף בהשקעה כוללת של 180 מיליון דולר, האונייה יצאה לדרך בחודש ינואר מנמל הבית במיאמי ועליה כ-680 נוסעים ועוד כ-400 אנשי צוות, מה שמבטיח לכל נוסע יחס אישי ושירות ברמה גבוהה.

בזכות גודלן הקטן, האוניות של אושיאניה יכולות לעגון במספר גדול יותר של "נמלי בוטיק", שאוניות גדולות לא יכולות להיכנס לתוכם. לדוגמא, ההפלגות של החברה בים התיכון, כוללות עגינה ביעדים כמו: אומבריה, בארי, קרוטונה, אמלפי, טאורמינה, פורטופראיו ועוד.

ענף הקרוזים העולמי נמצא בעליה מתמשכת בשנים האחרונות. ב-2018 הפליגו יותר מ-28 מיליון תיירים בכל העולם והתחזיות מצביעות על גידול של 10% נוספים בשנת 2019. גם הקהל הישראלי לא נשאר מאחור ומגלה את האופי הייחודי והמשתלם של טיול בעולם במסגרת קרוז.

אהבת? הנה ההזדמנות שלך לפרגן

רוצה לעקוב אחר הבלוג של מערכת חדשות למטייל?

הפוסט הבא ›
ארקיע משיקה מטוס חדש על שם עופרה חזה
ארקיע משיקה מטוס חדש על שם עופרה חזה
מתוך הבלוג של מערכת חדשות למטייל
19-06-2019
קרא מאוחר יותר
‹ הפוסט הקודם
הקו החדש של יונייטד מתל אביב לוושינגטון יוצא לדרך
הקו החדש של יונייטד מתל אביב לוושינגטון יוצא לדרך
מתוך הבלוג של מערכת חדשות למטייל
23-05-2019
קרא מאוחר יותר
לכל הפוסטים של מערכת חדשות למטייל »

תגובות

רוצה להגיב לזה? יש להתחבר לאתר:

 

תגובות פייסבוק

סגור
×