אם אתם מחפשים קפה טרי שנטחן במקום ברמה גבוהה יותר מזו של בתי קפה, אבל לא רוצים להתעסק בלהכין, אז אתם זקוקים למכונת קפה.
כשאתם הולכים לבית קפה ומזמינים קפה, יש המון שלבים שצריכים לעבוד כמו שצריך כדי שהקפה שתקבלו יהיה איכותי וטעים; כמובן שפולי הקפה חשובים, אבל הם לא קשורים למכונה. אם מדברים על המכונה, אז הטמפרטורה צריכה להיות בטווח הנכון, המים בחליטה חייבים להיות בלחץ מסוים, כמות וגודל הגרגירים של הקפה הטחון צריכים להיות מתאימים ועוד הרבה פרמטרים. זה נשמע כמו משהו מסובך שבאמת ניתן לקבל רק בבתי קפה או במכונות ממש יקרות. אז זהו, שלא.
יש היום בשוק סדרת מכונות קפה אוטומטיות שטוחנות פולי קפה במקום, ומייצרות כל סוג קפה שתחשקו : אספרסו קצר, אספרסו ארוך, קפוצ'ינו, לאטה מקיאטו ואמריקנו.
המכונה תופסת שטח גדול על משטח השיש. והיא סוג של אקססורי המשדרג את המטבח כול.
ומספקת את כל התנאים הנכונים כדי שנקבל קפה איכותי אצלנו בבית.
ניתן לקבוע את חוזק הקפה בשלוש מדרגות, אלא גם את עוצמת הארומה שלו.
אמנם אתם אחראיים על רכישת הפולים הכי טעימים לכם, אבל כדי להשיג את התוצאה המעולה ביותר שניתן מתוך הפולים האלו, צריך את המכונה הנכונה.
מה עוד משפיע על איכות הקפה?
אופן טחינת הפולים
אתם יכולים לקבוע את רמת הטחינה בעצמכם! כך הקפה הטחון יוצא בגודל ובכמות המושלמת לקפה מעולה עבורכם. לא סתם בית קפה, אלא בית קפה אינדיבידואלי.
גם לחץ המים משפיע על איכות הקפה.
התכונות הדומיננטיות הראשונות שתפגשו בשלוק הראשון, אלה הארומה והטעם של קפה טרי שנטחן במקום בצורה המושלמת ביותר ליצירת חוויית קפה איכותית. זו ארומה שלעולם לא תוכלו להגיע אליה עם קפה מקפסולות.
לסיכום:
רמת הקפה שהמכונה הזו יודעת להפיק, בשילוב קלות התפעול וגודל קומפקטי, משדרג פלאים את חווית שתיית קפה בבית.פתאום מגלים שלא כזה נחוץ לכם להיפגש בבתי קפה עם חברים.