”דירה נפלאה בזאגרב“
חיפשנו דירה במרכז זאגרב שתתאים למשפחה, עם דגש על כך שיהיה חדר נפרד להורים, חדר נפרד לילדים ושמיטות הילדים יהיו אישיות.
הדירה ממוקמת ברחוב ראשי. יש חניה ללא עלות במלון הקרוב. כמו כן, גישה לבריכה ולחדר הכושר של המלון, אבל אותם לא ניצלנו.
בעל הבית – אדוארדו, מחזיק שלוש דירות באותו בניין. דירה L בה שהינו ממוקמת בקומה שלישית (בלי מעלית), מעוצבת מקסים ועם הרבה מחשבה על הנוחות.
בעל הבית דייקן ומקסים והתקשורת איתו הייתה קלה וטובה.
יש שירות ארוחת בוקר (בתשלום) אבל ממש אין צורך, מתחת לדירה יש מבחר מאפיות ובתי קפה מצויינים וסופרמרקט.
ברחוב עוברות מספר גדול של חשמליות שאיתן ניתן להגיע לכל העיר, כך שגם מבחינת תחבורה ציבורית המיקום מאד נוח. מה גם, שניתן אפילו להגיע למרכז העיר (איזור הקתדרלה) בהליכה של כ-15 דקות.
אנחנו הזמנו את הדירה ב-Airbnb. זאת משום שרצינו קשר ישיר עם בעל הבית. ביקשנו ממנו צ'ק אאוט מאוחר היות והייתה לנו טיסת לילה והוא נאות תמורת תשלום סמלי.
מומלץ בחום רב.
קרא עוד