”מסעדת לורנצו וקקלמבה“
מסעדה איטלקית משולבת במטבח הסרבי. המקום עמוס בחפצים ובתמונות, עיצוב אוונגרדי
האווירה מיוחדת, האוכל פחות.
מסעדה איטלקית משולבת במטבח הסרבי. המקום עמוס בחפצים ובתמונות, עיצוב אוונגרדי
האווירה מיוחדת, האוכל פחות.
מדהימה. עיצוב עוצר נשימה. פורטרטים ומיצגים צבעוניים. חובה. אכלנו סטייקים מעולים אבל גם בשר טלה שלא היה לטעמנו.
ראשית למי שאוהב אמנות לעיצוב למרות שזה קצת אוונגרד חובה ללכת לשם. אוסף מדהים של פרטי אומנות וקולנוע פשוט וואו. האוכל היה גם מאוד טעים ונשיקות נפלא ממש מצוין.ערב של חוויה מומלץ בחום לכל מי שאוהב דברים מיוחדים בטוח שלא תשכחו את המקום אף פעם.
אכלתי השבוע במסעדת Lorenzo Kakalamba שנמצאת סמוך למלון מטרופול, מסעדה איטלקית וכללית מדהימה, עיצוב פנים מדהים, אוכל מעלף, מחירים סבירים מנת פסטה עולה כ-8 דולר, שווה להגיע אליה, מי שנמצא במלון מטרופול פאלאס יוצא מהמלון, פונה שמאלה 60 מטר, ופונה עוד פעם שמאלה לכביש ארוך של 1 קילומטר עד הסוף והמסעדה בצד ימין, כולם מכירים אותה, לא להחמיץ.
מסעדת לורנזו ממוקמת די קרוב למלון מטרופול המפואר. כבר בכניסה נחשפים לצבעוניות היתרה שלה המתבטאת בציורים רבים, קישוטים ופסלים צבעוניים. המקום מרווח התפריט עשיר והמחיר ממש סביר לכיס הישראלי. הושבנו ליד הנשיקה של קלימט ועוד מספר יצירות בעלות ערך (אילו היו מקוריות) . לגמנו יין לבן מקומי. אכלנו מרק צ'ורבה עשיר ומרק בשר שהיה מצויין בטעמט. למנה עיקרית הזמננו ממבחר הסטייקים שהגיעו בעובי של לפחות 5 ש”מ וצלוי במידה ומנת ברווז מצויינת. לקינוח כבר לא נותר מקום.
הגענו למסעדה דרך הפרסום בטלויזיה. מסעדה יפה להפליא, האוכל ממש, אבל ממש לא משהו, וגם המחירים מאוד מאוד אבל מאוד יקרים. מה שצריך לעשות זה לבוא למסעדה ולאכול רק קינוח, לא אוכל, האוכל לא טעים וגם יקר.
מסעדה איטלקית משולבת במטבח הסרבי.מנות טעימות מאוד פסטות, בשרים, וקינוחים שווים במחירים זולים.שווה לעשות סיבוב במסעדה באחד האולמות יש ריצפת זכוכית שמשקיפה על המטבח. במרחק הליכה של 10 דקות ממלון מטרופול פאלאס.
הינו בסוף שבוע בבלגרד, רק בלילה השלישי הצלחנו להשיג מקום במסעדה, שוכנת כ- 10 דקות הליכה ממלון מטרופל פלאס, המקום עמוס בחפצים ותמונות, אוירה מיוחדת, האוכל פחות. שום דבר מיוחד באוכל, בעיקר אוכל איטלקי, מנות גדולות,תפריט גדול, לא זולה ביחס לבלגרד, זולה ביחס לארץ, מסעדה מעניינת, מומלץ לשם החוויה.
הגענו למסעדה ב-11.4.2017. כשפתחנו דלתה, כמעט ונמלטנו ממנה: החלל מעוצב בטעם קיטשי מחריד (צריך לראות כדי להבין). נשארנו כי ההמלצה עליה היתה חמה מאוד. התמקדנו באוכל איטלקי - טעים להפליא. בשלב הקינוחים היו 2 הפתעות לטובה (שלא אפרט כדי שלא תפסידו את החויה): האחת - אופן בחירת מנת הקינוח. השנייה - מיועדת לחובבי השוקולד: הזמינו כדור שוקולד והיו מוכנים לצילום. לארוחת ערב - מומלץ להזמין מקום מראש.
שתפו את החוויות שלכם מהטיול עם קהילת המטיילים הגדולה בישראל
כתבו בלוג