סה"כ לילות:2
למחרת, לקחנו גם מהמשרד של אלן שאטל ישיר למונטורדה בעלות של 20$ לאדם. השאטל כולל הפלגה נחמדה באגם ארנל שגם מקצרת את הדרך למונטורדה. נסיעה של כ3-4 שעות. במונטורדה לקחנו אכסניה בשם "סלוס בקפקרס" בעלות של 35$ ללילה. החדרים די גדולים עם טלויזיה ומקלחת ושירותים פרטיים.ישנו מטבח משותף.
העיירה עצמה מזכירה קצת אתר סקי בקיץ- הרבה רוח, גשם לפרקים ומאוד מעונן- מומלץ לקחת בגדים חמים לשם. מעבר לכך- הכל מאוד קרוב וישנה סצנה חזקה מאוד של סיורי לילה בכל מיני חוות מסביב לעיירה, בשטחים פרטיים של חוואים שמלאים בעצלנים וחיות ליליות אחרות שאפשר לראות רק בלילה (כמו נחשים, גחליליות, צפרדעים וכו').
בנוסף קיימים סיורים במרחק הליכה שמתמקדים בקבוצות מסויימות של חיות שבדרך כלל יותר קשה לראות בסיורים, כמו פרפרים וצפרדעים. מומלץ מאוד וגם לא יקר במיוחד אבל שווה וחבל לפספס- היינו בפארק פרפרים, בו ניתן גם להחזיק וכמובן לצלם פרפרים במאוד פוזיציות נוחות במיוחד, לנו ספציפית יצא לשחרר פרפר בחווה, ובנוסף יש גם חלק שלם שמוקדש לחרקים אחרים למיניהם שגם כדי לר לפספס. סיור אחר שלקחנו בלילה הפעם, היה סיור הצפרדעים. שוב- מדובר בסיור במקום סגור, מקום יחסית קטן אבל מאוד נחמד ומדריך פרטי, כל סוגי הצפרדעים וכמה סוגי סלמנדרות שחיות בקוסטה ריקה. שני הסיורים לא מאוד יקרים וממלאים טוב שעתיים- שלוש מהיום ולכן מומלץ לעשותם באותו היום, ולשניהם אפשר גם ללכת ברגל מכל מקום בעיירה (לא מומלת למי שקשה עם עליות).