אתחיל בסיכום,
חופשת סופ"ש מווווווושלמת !
האווירה, האנשים, הנופים המלון... הכל תוכנן כאילו כדי להרגיע, כדי להשרות אווירת שנטי.
כאילו התנצלות על כל הקטע של עבדים היינו וכזה 🐪🐪🐪
די חששנו מהמצב הפוליטי, הביטחוני.
למרות כל זאת, החלטנו שהגיע הזמן לחזור לארעה דמצרים אחרי כ20-30 שנות.
נסענו שניים, אישתי ואני.
התלבטנו לאיזה סיני לינסוע? נואיבה? שארם? טאבה?
לא רצינו להתרחק מדי ומצד שלי לא להיות צמודים לגבול עם כל הישראליאדה בקזינו שבטאבה.
מתחם טאבה-הייטס נמצא כפתרון מושלם להתלבטות.
מרוחק כ-15 דקות נסיעה מהגבול עם מתחם בתי מלון 5*כוכבים הכול-כלול מפנקים ומתאימים.
עם הרכב הגענו עד אילת, חנינו בחניון לטווח רחוק היעודי שהוקם צפונית לשדה"ת שהיה באילת. ומשם מונית עד לגבול טאבה.
במעבר לא היה המון אדם, לא הייתה המולה ומשום כך כל התהליך של המעבר מהצד הישראלי ועד אהלן-סהלן המצרי לקח לנו כשעה.
בצידו השני של הגבול המתין לנו נהג ששיריינו כבר מהארץ מספר ימים לפני הנסיעה.
את המונית הזמנו דרך האתר "סיני וייבס" . 50$ עלות נסיעה הלוך-חזור עד מתחם טאבה-הייטס. קל, נוח ובטוח !
בטאבה הייטס יש כ-4 בתי מלון.
כולם מפנקים, כולם מזמינים, לכולם המון בריכות וחוף ים צמוד.
אנחנו בחרו את Mosaique Beach Resort Taba Heights
מלון מדהים .
להלן הביקורת שרשמתי בבוקינג:
הצוות: יעשה הכל כדי להנעים את זמנך ולהפוך את השהייה למושלמת. כל הצוותים (בבריכה, בחדר-אוכל, שרות חדרים ועוד) כולם אדיבים למופת, חברותיים, שרותיים, יעילים.
החדר :בו שהינו מרווח וגדול מאוד. מסודר בטוב-טעם, מיטה ענקית ונוחה. מקלחת מפנקת. מרפסת עמקים עם נוח מרהיב לים.
הבריכות: גדולות , מרובות, נקיות. יש מוסיקה סבבה ברחבי הריכות. היו המון אורחים, אבל בזכות ריבוי בריכות ומרחב ענקי אין שום תחושת צפיפות.
האוכל: מגוון מאוד, עשיר ומרובה. חדר האוכל פתוח 3*שעות לכל ארוחה וכך מתאפשר לארח המון אורחים ובלי לחץ.
ראינו ביקורות רבות בנוגע לאיכות האוכל… אכן, לא הכי טעים שבעולם אבל בהחלט סביר מאוד וניתן לשיפור ע״י שפע התבלינים והמטבלים שבחדרהאוכל.
ניקיון וחזות: מדהים מדהים.
חופשה מושלמת, כבר רשמתי? 😎😎😎